23. marraskuuta 2009

Inspiraatiota treeniin

Tässäpä hieman inspistä urheiluun näin synkkänä marraskuisena maanantaina :) :


Rakastan fitball-jumppapalloani! Sen avulla voi treenata vaikkapa Salkkareita katsoessa ja se on hauskaa!


Toinen tapa treenata kotoa käsin on hankkia ihanan pinkki (tai minkä värinen tahansa ;)) ministepperi. Kaloreita kuluu ja peppu kiittää!



Yksi mun lempparilajeistani on (thai)boxing. Nyrkkeilysalilla paineet purkautuvat ihan oikeasti, ja vielä luvallisesti. Treeni antaa hirveästi energiaa, ja sen jälkeen on parempi olo kuin koskaan (lähde: omakohtaiset kokemukset). Kannattaa kokeilla! Thainyrkkeilyä voi harrastaa Helsingissä esimerkiksi King of the Ring-urheiluseuran kautta.



Jos raikas marraskuinen ilma houkuttelee enemmän kuin sisätilat, niin kannattaa vetäistä mukava ja kevyt ulkoilutakki päälle ja lähteä vaikka metsään samoilemaan tai lenkkipolulle hikoilemaan. Muista kerrospukeutuminen!


Koska lunta ei ole luvassa ainakaan vielä tänne etelään, pyöräilykausi ei vielä ole ohi. Pyöräily on todella mukava urheilulaji, mutta leppoisaa sunnuntaipyöräilyäkään ei voita mikään.



Älä unohda heijastinta!


Jotta ette saa pinkkiä yliannostusta, suosittelen kääriytymään upean naiselliseen leopardikuvioiseen kylpypyyhkeeseen rankan treenin ja rentouttavan suihkun jälkeen. Mjau! ;)