Tämä aamu lähti kivasti käyntiin kun nautiskelimme ihanasta sunnuntaiaamun aamiaisesta. Karppileipää, kirnuvoita, juustoa, kasviksia, paistettuja munia ja kaiken kruununa pannukakkua stevialla makeutetun mansikkasurvoksen ja kuohukerman kera. Nam!!
Ohjeen karppipannukakkuun nappasin karppaus.info-foorumilta.
Kuva: kermanvalkoista.blogspot.fi |
Vhh-pannukakku
(pellillinen)
3 luomukananmunaa
1 l täysmaitoa
2 dl mantelijauhoja (kookoskin käy)
2 rkl psylliumia
1 tl suolaa
50 g sulatettua kirnuvoita tai kylmäpuristettua kookosöljyä
steviaa makeutukseen
(1 tl leivinjauhetta)
Vatkaa aineet sekaisin ja anna turvota n. 20-30 min. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225'C uunissa n. 25 minuuttia tai kunnes pannari on kauniin ruskea. Tarjoile esim. kermavaahdon ja mansikkasurvoksen kera.
Edit.: Muutin reseptiä hieman. Ennen laitoin 4 kananmunaa ja 1 dl mantelijauhoja, nyt 3 munaa ja 2 dl jauhoja. Näin reseptistä tulee vähemmän kananmunamainen ja paljon maukkaampi. Nam!
Oi namnam - kuulostaa herrrkulliselta! :)
VastaaPoista