Tässä resepti kaikkien karppaajien ja muidenkin herkkusuiden iloksi:
kermanvalkoista.blogspot.fi |
Leipäjuustokastike
(3-4 annosta)
voita
oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
0,5-1 punainen chili
1 tl kokonaisista, kuivatuista koriantereista murskattua korianteria
hieman curryä
mustapippuria
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
2 dl kuohukermaa
600 g leipäjuustoa (täysrasvaista tietenkin)
suolaa maun mukaan
Silppua valkosipulinkynnet sekä chili. Sulata iso nokare voita paistinpannulla ja lisää oliiviöljy. Lisää valkosipuli- ja chilisilppu sekä mausteet. Paista pari minuuttia. Lisää sen jälkeen paseeratut tomaatit ja kerma. Lämmitä kiehumispisteeseen. Lisää lopuksi kuutioitu leipäjuusto ja mausta suolalla niin halutessasi. Anna kastikkeen porista noin 5 min tai kunnes juusto sulaa hieman.
Tarjoile lämpimien ruusukaalien kera (keitä ruusukaalit noin 5-10 minuuttia kunnes ne pehmevät. Lisää päälle parmesaanilastuja ja voita).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti