1. helmikuuta 2011

Treeniohjeet: Iron Man-workout (Tracy Anderson)

Ihanaa tiistaita kaikille! Tänään ajattelin jakaa teidän kanssa kunto-ohjaaja Tracy Andersonin treeniohjeet. Näyttelijä Gwyneth Paltrow teki tätä ohjelmaa filmatessaan Iron Man 2-leffaa (on muuten hyvä leffa jos tykkää vähän actionista :)) ja pääsi huippukuntoon. Toki asiaan vaikuttivat a) Gwynethin jo alkujaan huippukunto b) tiukempaakin tiukempi dieetti 3) muutkin liikuntamuodot, ja niin edelleen, mutta siitä ei mielestäni pääse mihinkään että tämä on todella tehokas treeni jos haluaa saada lihakset lähestulkoon hapoille.

Tracy Andersonin sarjoissa ei käytetä painoja (tai jos käytetään, niin ihan pieniä), sen sijaan käytetään kehon omaa vastusta hyväkseen. Olen itse ehdottomasti salitreenin fani, ja käytän niin kovia painoja kuin vain voin nostaa, mutta tällaisessakin treenissä on etunsa. Se on hauskaa, sillä se on vaihtelua perus treeniin ja sarjoja voi tehdä vaikka kotona kun ei tarvitse huolehtia painoista sun muusta. Lisäksi nämä tuppaavat oikeasti olemaan tosi rankkoja vaikka alkujaan ei niin luulisikaan! Näissä tarvitaan tosin hieman akrobaattisia taitoja tai ainakin kokeilunhalua. Luulen, että näiden pointti on saada hyvin laihojen julkkisten kropat näyttämään hieman lihaksikkailta ilman, että lihakset korostuisivat liikaa ja loisivat kontrastia tähtien hurjan laihoihin kehoihin.

Oli miten oli, kannattaa joskus kokeilla ja judge for yourself :). Ohessa on kaksi videoita, joissa tehdään sama ohjelma mutta eri puolella kehoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti