31. heinäkuuta 2011

Asennetta siivoukseen!

WC:n pesuaine
Oletteko jo törmänneet Attituden pesuaineisiin? Itse tutustuin näihin tuotteisiin vähän aikaa sitten ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Sen vuoksi päätin jakaa ajatuksiani blogissani, sillä olen todella haltijoissani näistä tuotteista. Nämä pesuaineet ovat ekologisia eivätkä ne sisällä esimerkiksi väriaineita. Itse asiassa ne sisältävät yllättävän vähän aineita - käyttämäni wc:n pesuaineen ainesosaluettelo näyttää tältä:
  • Water
  • Citric acid
  • Coco glucoside
  • Lauryl glucoside
  • Alcohol
  • Essential oils
Tuotteet on hajustettu eteerisillä öljyillä, ja mainitsemani wc:n puhdistusaine sisältää tea treen ja limen tuoksuja. Eikö olekin ihanaa :). Nämä tuotteet suorastaan innostavat siivoukseen, ja Rakas ihmettelikin yhtäkkistä vessanpesuvimmaani ;). Tuotteet tuoksuvat tosiaan ihanille, tosin tuoksu ei ole niin pitkäkestoista. Toisaalta hajusteiden mietous on ihan hyvä asia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Tiskiaine jossa tuoksuu greippi ja bergamotti :)
Pesuaineita löytyy mm. yleispesuun ja ikkunoille, jonka lisäksi on saatavilla mm. tiski- ja pyykinpesuaineita. Tähän mennessä olen kokeillut vain näitä pesuaineita, mutta olen ajatellut testata myöskin esim. pyykinpesuun tarkoitettuja tuotteita. Mielestäni lopputulos oli yhtä puhdas kuin minkä tahansa muunkin tökötin kanssa, joten tuotteita ei ainakaan voi moittia tehottomiksi. Se on aika uskomatonta kun miettiin miten vähän ne tosiaan sisältävät. Tällä kertaa vältyin kuitenkin päänsäryltä, joka iskee yleensä viimeistään juuri kylpyhuonetta pestessä. Pienessä tilassa leijuvat voimakkaat hajut laukaisevat ainakin itselläni päänsäryn, mutta tällä kertaa tuoksuttelin ainetta mielelläni.

Tuotteita saa ainakin Citymarketeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti