8. joulukuuta 2012

Haussa: koti!

Olen jo joskus aiemmin kirjoitellut, että haluaisimme mieheni kanssa jo pikku hiljaa siirtyä omaan kotiin. Vuokra-asunnot ovat tulleet tutuiksi opiskeluvuosina, mutta nyt kun olemme molemmat työelämässä, tuntuu typerältä maksaa vuokraa taivaan tuuliin. Asiasta huolestuneina olemme nyt ottaneet askeleen kohti omistusasuntoa ja alkaneet metsästää omaa asuntoa ihan tosissamme.

Olen aina surffaillut asuntosivuilla ja unelmoinut siitä ensimmäisestä omasta asunnosta. Nyt kun omistusasunto näyttää yhä enemmän ajankohtaiselta, alan innostua ihan tosissani. Menemme itse asiassa huomenna ensimmäiseen näyttelyyn! :) Kyseinen asunto sijaitsee myös täällä Espoossa, ja se olisi aivan IHANA. Tämä toki siis kuvien perusteella, ja huomenna näemme millainen kämppä oikeasti on. Kävimme myös tänään Ikeassa suunnittelemassa tulevaa sisustusta. Emme aio sisustaa tulevaa asuntoa päästä varpaisiin Ikean kalusteilla, mutta pari helmeä sieltä kyllä löytyi:

Lipasto makuuhuoneeseen

Vihdoin kunnon vaatesäilytystä...


Lisäksi löysimme myös ihanan valkoisen TV-tason eräästä pienestä sisustusliikkeestä. Se oli tosin tällä hetkellä loppu, mutta vuodenvaihteen jälkeen liikkeeseen saapuu uusi erä tuotteita. Voi olla hieman aikaista toivoa, että meillä olisi oma koti jo tuolloin, mutta toivottavasti kuitenkin jo piakkoin ensi vuoden puolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti