10. joulukuuta 2012

Myyttejä sokerista

Noniin, taas ollaan Hesarissa oltu vauhdissa. Maanantaiaamun Elämä-sivut ovat yksi parhaista osista koko viikon lehdessä, mutta aina välillä tekisi mieli vähän kysellä toimittajilta, että mitenköhän asian laita nyt oikeasti on. Varsinkin lehden käyttämät ravitsemusterapeutit laukovat välillä älyttömiä kommentteja.

"Myytti 10: Sokeri on terveydelle haitallisempaa kuin rasva

Vastaus: Totta ja tarua
Tärkeintä on kiinnittää huomiota siihen, mitä muuta ruuasta saa sokerin lisäksi. Jos kirpeä marjajälkiruoka jää syömättä ilman päälle ripoteltua sokerilusikallista, sokeria kannattaa lisätä. Marjojen terveellisyys ylittää sokerin haitat."

Kannattaa siis lisätä sokeria, että saa ne marjat suuhunsa, vaimitensenytoli? Ymmärrän pointin, mutta olen eri mieltä. Palaan asiaan myöhemmin tänään ja kerron silloin miksi.

Nyt töihin! :)

Edit. Mulle tuli pieni emergency-tilanne, joten en valitettavasti pysty nyt kirjoittamaan enempää. Palaan mahdollisimman pian.

2 kommenttia:

  1. Minäkin aina innolla odotan Hesarin maanantaisia Elämä-sivuja, mutta onhan noita kommentteja tullut välillä ihmeteltyäkin - ja valitettavan usein tulee sellainen fiilis, että kyseisille sivuilla ei oikein keksitä mitään uutta ja kiinnostavaa, pitkään aikaan en ole oppinut mitään :D

    VastaaPoista
  2. Jään odottelemaan perusteluja :)

    VastaaPoista