19. syyskuuta 2012

Joogaa, pilatesta, tanssia...

Näin hieman flunssaisena on ihanaa suunnitella tulevan syksyn liikuntaa. Sitten kun olen terve, aion lähteä taas salille. Ja en vain salille, vaan myös nauttimaan sellaisesta liikunnasta josta tulee hyvä olo mutta joka ei ole hiki hatussa puurtamista. Tiukan salitreenin vastapainoksi on ihanaa mennä joogaan rentoutumaan (ja pistämään kroppa samalla töihin), tai pilatestunnille tuntemaan se, kuinka lämmin virta soljuu kehon läpi heti ensiliikkeistä lähtien. Lihakset lämpenevät ja saavat venytystä ja kunnon treenin. Vatsalihasten tärinä on mulle tuttu juttu kaikilta pilatestunneilta. Ihanaa!

Kuva: chubbybeavers.com

Ajattelin treenata Unisportissa (ent. Yliopistoliikunta), sillä siellä treenaaminen on paljon halvempaa kuin monilla muilla saleilla. Nykyään siellä on jooga- ja pilatestunnit vakiolukkarissa mikä on iso plussa. Ennen pilatesta pystyi tekemään vain kursseilla, ja ainakin omasta mielestäni oli hankalaa sitoutua moneksi kuukaudeksi käymään samalla tunnilla. Nyt kun tunnit kuuluvat kuukausimaksuun ja voi käydä juuri niillä tunneilla kuin itse huvittaa, ei tätä ongelmaa enää ole.

Näiden lajien lisäksi pyrin taas saamaan tanssiharrastukseni käyntiin. Ongelmana on tosin se, että Unisportin valikoimissa ei ole hirveästi tanssitunteja. Zumbaa kyllä löytyy ja se on ihan kivaa, mutta haluaisin päästä oikeille tanssitunneille. Siis sellaisille, joilla opetellaan vaikeitakin tanssikuvioita ja otetaan kuviot uusiksi kunnes kaikki sujuu. Sellaisille, joissa pääpaino ei ole kaloreiden kulutuksessa vaan tanssimisessa. Mä haluan haastetta!!! :)

Jospa sitä kohta pääsisi sanoista tekoihin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti