17. syyskuuta 2012

Uusia, ihania ihmisiä ja treeniajatuksia

Mikä ihana yllätys huomata, että blogiini on liittynyt niin paljon uusia lukijoita!! Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita seuraamaan edesottamuksiani! :)

Viime aikoina olen ollut valitettavan passiivinen kirjoittelun suhteen, mikä johtuu siitä, että uusi työni on vienyt niin mehut kuin monet illatkin. Uuteen työhön sopeutuminen vie aina aikaa, ja harmikseni en ole ehtinyt juuri kuntoilla tai nauttia vapaa-ajasta viimeisen kuukauden aikana. Esim. niin rakastamani säännöllinen salitreeni on jäänyt töiden ja sairastelun jalkoihin. Odotan innolla tulevaa syksyä ja sitä, että saan alkaa muokata itselleni sopivat rajat työlle ja vapaa-ajalle.

En malta odottaa että pääsen rakentamaan uutta arkea ja sopivaa treenitahtia, joka sopisi myös työkuvioihini. Tähän saakka se on ollut mahdotonta, ja esimerkkinä voin mainita pari viime viikkoa, jolloin olen mennyt töihin n. klo 8-9 maissa ja lähtenyt töistä aikaisimmillaan kuudelta, joskus kahdeksaltakin. Monena iltana on ollut erinäisiä töihin liittyviä iltatilaisuuksia, ja kun olen selviytynyt sieltä kotiin iltakymmeneltä (tai kello kaksi yöllä...), ei aamuinen salitreeni ole enää vaihtoehto. Kuntosali avaa jo kuudelta aamulla, mutta mun pitäisi päästä sänkyyn viimeistään puoli kymmeneltä että jaksaisin herätä aamusalille.

Voi että kun kaipaan kevättä, jolloin rustasin graduani ja läksin viettämään aikaa salille monena arkiaamuna viikossa. Se oli ihanaa aikaa! :) Nyt on kuitenkin vain sopeuduttava tähän uuteen rytmiin ja toivottava että luonnollinen rytmi muokkautuu ajan kanssa. Ja nyt en puhu vain liikunnasta, vaan haluaisin taas löytää aikaa myös kodille ja sen kunnossapidolle, rentoutumiselle ja tietenkin ennen kaikkea miehelleni. :)

3 kommenttia:

  1. Mulla oli tapana gradukeväänäni käydä juurikin heti aamulla klo 7-8 salilla. Melkein haikein mielin mietin nyt, miksi en silloin nauttinut siitä vieläkin enemmän. Nyt kun se jää vain haaveeksi töiden takia. Iltapäivisin saa silloin tällöin käytyä. Liian harvoin. :D

    VastaaPoista