9. tammikuuta 2012

Suoristuraudalla kihartaminen

Maanantaiaamu jälleen. Viikonloppu vierähti nopeasti kaiken mukavan puuhailun lomassa. Kävimme mieheni kanssa leffassa katsomassa uusimman Sherlock Holmesin ja suosittelen sitä kaikille kyseisestä tyylilajista pitäville. Leffa oli uskollinen omalle tyylilleen ja oli täynnä hyviä näyttelijöitä ja hauskoja vitsejä. Elokuva on toki hieman "over the top", niinkuin ensimmäinen osakin, mutta se juuri on osa leffan charmia. Kävimme myös ulkona syömässä - loistava parisuhdeviikonloppu siis!

Olen myös opetellut suoristusraudalla kihartamista. Olen kyllä väkerrellyt kiharoita raudalla aina silloin tällöin mutten koskaan ole opetellut tekniikkaa kunnolla. Kun tarvitsin kiireellistä opastusta viikonloppuna käännyin minkäs muunkaan kuin Youtuben puoleen. Siellä on sadoittain videoita aiheesta ja löysin yhden oikein hyvän jonka haluan jakaa tänne.

Tässä siis hieman niksejä suoristusraudalla kihartamiseen:

* Käytä muotoilutuotetta ja suihkuta hiuksiin myös lämpösuojaa.
* Älä kiharra ihan hiusrajasta saakka, sillä silloin kiharat sojoittavat joka suuntaan eivätkä laskeudu kauniisti,
* Vedä suoristusrautaa hitaasti hetken aikaa hiuksia pitkin, ja kiepauta rautaa kertaalleen hiusosion ympäri. Vedä suoristusrautaa hitaasti kohti latvaa.
* Pidä rauta koko ajan hiljaisessa liikkeessä ellet halua selkeitä "viivarajoja" hiuksiisi.
* Älä lämmitä suoristusrautaa liian kuumaksi, vaan etsi omille hiuksillesi sopiva, mahdollisimman alhainen lämpötila. Hennoille hiuksille riittänee hyvin alempikin lämpötila, sillä liian kuuma rauta voi vain tehdä hallaa hiuksillesi.



Loppuun vielä mietelause maanantain kunniaksi :). Mukavaa alkavaa viikkoa ja nauttikaa lumesta!

"The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have."
-Tuntematon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti