14. elokuuta 2012

Ihana työ!

Huh mikä viikon aloitus, ja vieläpä oikein ihana sellainen! Olen nimittäin aloittanut nyt uudessa työssäni, ja eilinen ja tämä päivä hurahtivat uusiin työkavereihin tutustuessa, omaan huoneeseen sopeutuessa sekä palavereissa ja koulutuksissa. Jännitin työn aloittamista kyllä aika lailla, ja itse asiassa sunnuntai-iltana halailin vessanpönttöä ihan varmana siitä, että olin onnistunut saamaan jonkin ikävän vatsataudin juuri ennen ensimmäistä työpäivää. Just mun tuuria! No, eipä sitä vatsatautia sitten vissiin ollutkaan, vaan kyseessä olikin enemmän kauhea jännitys joka sitten vaikutti myös kehooni. Olen muutenkin kamala jännittäjä ja huomaan sen aina vatsassani. Hassua!

kuva: weheartit.com

Nyt on siis sitten toinen työpäivä pulkassa ja fiilis on aivan ihana! Kävimme tänään työkavereiden kanssa taas yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen jatkoimme vielä aurinkoiseen Espan puistoon kahville ja irtojäätelölle. Olipa ihanan pitkä lounastauko! Mulla on ollut ihan kamalasti tekemistä, ei niinkään töissä vaan siihen totuttautuessa ja iltamenoissa, ja eilen tulinkin kotiin vasta yhdeksän pintaan. Viikonloppuna tapasin ystäviäni grillailun merkeissä ja olin koneen ulottumattomissa koko ajan.

Lisäksi olen niiiiin happy sen vuoksi että kävin tänään ensimmäistä kertaa salilla sitten ties milloin! Olinhan äsken lomalla, jonka jälkeen sairastuin. Fiilis on jo hyvä eikä flunssakuumeesta ole enää tietoakaan. Senpä vuoksi päätin sitten lähteä suoraan töistä salille, ja voi että kun on ihana fiilis! Nyt siirryn tästä suihkun kautta kanttarellien ja lohen kimppuun. Teen illalliseksi sienimuhennosta (kermaa, voita, sieniä, mausteita) ja paistan lohimedaljongin. Seuraksi teen jonkin kivan salaatin. Tässä huushollissa ei ole viime aikoina kuultukaan iltapalasta, vaan sen sijasta olen syönyt ihan reilun illallisen joskus kasin, ysin pintaan. Käyhän se näinkin.

2 kommenttia:

  1. Sulle olisi jotakin blogissani. Käyhän katsomassa. :)

    VastaaPoista
  2. Täytyypä jäädä seuraamaan tätäKIN blogia, hitsi näitä kivoja aina vaan löytyy....!

    M
    konkistadori.blogspot.com

    VastaaPoista