20. elokuuta 2012

Lihakset hellinä

Voi elämä. Toinen salitreeni pitkään aikaan (johtuen tosiaan piiiitkästä matkastani sekä sairastelusta), ja nyt lihakset ovat ihan juntturalla. Pidin neljän päivän tauon salitreenien välillä, ja ehdin juuri toipua ekasta treenistä kun taas ollaan ihan jumissa. Mutta tiedättekö mitä, minä rakastan tätä fiilistä! Kipu on merkki siitä, että lihakset ovat saaneet kunnon treenin. Itse asiassa itse kullekin tekisi hyvää välillä treenata lihakset helliksi, sillä se tehostaa edistymistä. Nyt en tietenkään tarkoita sitä että kannattaa latoa kymmenen kertaa liikaa painoja tangolle, mutta painoja kannattaa lisätä heti kun alkaa tuntua että meno on liian iisiä. Myös treeniohjelmaa kannattaa vaihtaa usein jos haluaa saada aikaiseksi nopeaa edistystä.

Kuva: weheartit.com

Nyt joudun siis taas odottelemaan muutamia päiviä ennen kuin voin suunnata salille uudestaan, mutta se ei haittaa ollenkaan koska töissä on luvassa pitkiä päiviä. Tänään lähdin toimistolta kasin pintaan ja huomenna päivä venyy luultavasti vieläkin pidemmäksi. Loppuviikosta on toivon mukaan tulossa helpompi. Elättelenkin toivoa siitä että ehtisin jokin arkiaamu salille. Silloin siellä on niin paljon rauhallisempaa, ja tykkään muutenkin urheilla heti aamusta. Iltapäivisin on niin ihanaa rentoutua kotisohvalla tai jäädä vaikkapa töiden jälkeen keskustaan viinilasilliselle tai illalliselle.

Nyt nukuttaa ihan kamalasti, joten suuntaan tästä suoraan sänkyyn nauttimaan luksuksesta - noin yhdeksän tunnin yöunista! :) Niin, ja aion tosiaan vielä kirjoittaa enemmän matkastani ja lähinnä sen tuomista uusista ajatuksista ja ideoista. Tarvitsen sitä varten kuitenkin tarpeeksi aikaa, joten kirjoittelu jää luultavasti viikonlopulle.

3 kommenttia:

 1. Varsinkin joidenkin lihasten kanssa tietää, ettei ole tehnyt tarpeeksi jos ne eivät kipeydy: esim vatsat! Pakko saada kunnon kipu pintaan, muuten ei ole onnistunut :D
  Tai tää siis mun filosofia. ;)

  -Laapa
  laapalaura.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Jeejee treenistä ja jeejee tulevista ajatuksista! :)

  VastaaPoista