26. elokuuta 2012

Viikon megaupdate

Onpa hassua, viikonloppu on taas ainoa hetki jolloin ehdin istahtaa alas koneen ääreen ja kirjoittaa tänne. Harmittaa ihan vietävästi että olen joutunut viettämään töissä kaiken vapaa-aikani tällä viikolla. Olen puskenut töitä parhaimmassa tapauksessa 13 tuntia päivässä, ja siihen kun lisää työmatkat päälle niin eipä siinä paljon aikaa jää muuhun. Enkä siis nyt missään nimessä halua sääliä itseäni, vaan totean vain että huhheijaa kun on ollut kiire! :)

Onneksi viikonloppu on ollut ihan perfect. Perjantaina tapasin ystäviäni viinilasillisen ääressä, ja vaikka viikko oli ollut hurja ja univajetta kertynyt, jaksoin silti yllättävän myöhään. Eilen oli oikea superpäivä, johon kuului dinneriä, shoppailua ja juhlimista. Kävimme mieheni kanssa syömässä ex tempore illallisen Teatterissa. Ruoka oli taivaallista - mä söin tonnikalaa wasabidipin kera, ja se oli paras salaatti jonka ole eläessäni syönyt. Miehenikin oli tosi tyytyväinen pihviinsä, oli kuulemma just eikä melkeen. ;) Olikin ihanaa istahtaa alas hyvän safkan ja viinilasillisen pariin monen tunnin shoppailumaratonin jälkeen. Mies päivitti vaatekaappiaan oikein urakalla, minä tyydyin yhteen ostokseen mutta se oli sitäkin ihanampi. ♥ Kaiken tämän jälkeen ilta kuluikin sitten juhlissa pörräämisen merkeissä. Juhlistimme ystävääni, ja paikalla oli sellaiset viitisenkymmentä ihmistä. Lähdimme juhlista suht aikaisin kotiin, ja tällaisen viikon jälkeen se oli oikein hyvä päätös. Oli kuitenkin tosi ihanaa istahtaa alas ja nauttia illasta skumppalasillisen ääressä, hyvässä seurassa.

Tänään tapaamme siskoni ja hänen toisen puoliskonsa. Menemme ulos syömään ja nauttimaan sunnuntaista. Viikonloppu on siis ollut kertakaikkiaan UPEA. Mutta jotta the big picture ei olisi liian täydellinen totetan tähän vielä että joudun valitettavasti kaivamaan työläppärin esiin illemmalla ja tehdä paria tuntia töitä. Tosi tylsää. :( Mutta ennen sitä nautitaan!

Tässä vielä satsi fiiliskuvia viikon varrelta, lähinnä viime viikonlopulta jolloin istahdimme mieheni kanssa piknikille Kaivariin, ja nyt kuluvalta viikonlopulta.

Puistonäkymiä
Kanniston IHANA mustikkaleivos ja tietenkin macaronseja
Aurinkoinen Krunikka
Ihana alkukeitto, savukatkarapuja ja crab cake
Se maailman paras salaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti