10. elokuuta 2012

Plans for the weekend

Olipas ihanaa nousta tänä aamuna aikaisin, pirteämpänä kuin minään muuna päivänä tällä viikolla eikä päänsärystäkään ollut enää kuin rippeet jäljellä. Kävin aamulla lääkärissä jossa tehtiin perustestit (eivät tehneet malariakokeita tai muuta), ja lääkärin tuomio oli että luultavasti kyseessä on perus flunssakuume. Olin odottanut että siellä olisi tehty lisätutkimuksia, mutta mikäs siinä, pääsin ainakin helpolla. Läksin siitä sitten kotiin ja vaikka onkin vähän vielä paleltanut ja jomottanut niin olo on kuitenkin jo paljon parempi kuin eilen. Pidän siis peukut nyt pystyssä että tauti on häipynyt ja että pääsen viettämään kunnolla viikonloppua.

Ensi viikolla mulla koittaa uusi aikakausi kun aloitan työni! Valmistuin siis tänä kesänä ja nyt on aika lähteä työelämään. Vähän jo jännittää, jonkin verran harmittaa (olenhan lomaillut tässä koko kesän) mutta toisaalta odotan myös työntekoa innolla. Enää ei tartte päntätä tentteihin kaikki illat ja viikonloput osa-aikatyön ohessa, eikä tarvitse myöskään huolehtia opintopisteiden kertymisestä. Työni tulee luultavasti olemaan melko hektistä ja saatan joutua istumaan ylitöissä silloin tällöin, mutta olen luottavainen siihen että kaikki menee hyvin ja että viihdyn uudessa työssäni. Pääsenpähän nyt sitten kokeilemaan siipiäni työelämässä oikein kunnolla.

Ainut huolenaiheeni on tämän blogin ylläpitäminen samalla kun ryhdyn töihin, sillä töitä tulee luultavasti riittämään enkä välttämättä aina ehdi ihmisten aikaan kotiin illalla. Toisaalta kirjoittelen sitten niinä aikoina kun ehdin, ja ehkä tämäkin on tätä mun pientä ahdistusta siitä etten voi vielä tietää miten kaikki lähtee käyntiin. Mutta pidän teidät ajan tasalla! :)

Tänään illalla vietämme ihan rennon koti-illan mieheni kanssa, teemme tacoja (minä tosin käärin täytteet salaatinlehteen niin kuin yleensäkin) ja katsomme ehkä jonkin elokuvan. Huomenna olemme aikomuksissa ajella saaristoon päin käväisemään mökillä, jos oloni vain on ok. Sunnuntaista en vielä tiedä. Viikonlopuksi on kuulemma ainakin luvattu aurinkoista ja lämmintä säätä, joten pääsenpähän vihdoinkin lievittämään matkani jälkeisiä vieroitusoireita auringosta! ;)

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste mun blogissa ;)

    VastaaPoista
  2. Voi, toi sun tekstisi toinen kappale on ihan kuin mun suusta. :) Mullakin alkaa maanantaina työt tiukan gradukevään ja lorvailukesän jälkeen. Innolla odotan, vaikkakin myös jännittää. Ihana palata normiarkeen ja saada jotain merkityksellistä tekemistä.
    Tsemppiä siis töihin sullekin! :)

    VastaaPoista