9. elokuuta 2012

Kipuilua

En haluaisi valittaa täällä, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä että tämä sairaana oleminen täyttää arkeni kokonaan. Pöh. Olin suunnitellut ihan muuta tekemistä viimeiselle lomaviikolleni, mutta nyt joudunkin ihastelemaan valkoisia seiniämme joka päivä. Onneksi läppäri sentään toimii niin on jokin yhteys ulkomaailmaan, mutta tämä nettisurffailukin alkaa jo hieman puuduttaa. Olen myös ollut niin sekaisin etten ole jaksanut kirjoittaa tänne, mutta nyt tuntuu siltä että on hyvä hetki meneillään. ;)

 Soitin äsken Jorvin päivystykseen ja sieltä käskettiin ilmestyä joko tänään tai huomenna aamulla jotta voivat tutkia minut. Näin varmistutaan siitä etten kärsi mistään eksoottisesta taudista, joita tuolta Indonesiasta ikävä kyllä voi tarttua mukaan. Luultavasti tämä on vain ihan tavallinen kuumetauti, mutta ilmeisesti näissä tapauksissa pitää aina kääntyä lääkärin puoleen ihan varmuuden vuoksi. Ja onhan se mullekin mukavampi tietää etten sairasta mitään vakavampaa.

Tämä viikko on siis mennyt hieman sumussa. Toivon kuitenkin hartaasti että jaksaisin jo lähteä pienelle happihyppelylle viikonlopun aikana. Muussa tapauksessa pyydän miestä tuomaan mulla isot kasat vuokraelokuvia ja irtokarkkeja. :) Ja kuten tuosta suttuisesta kuvasta näette, inkivääri"teen" voimalla täällä mennään. Eli kiehuvaan veteen sekoitetaan inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa. Yummy!!

1 kommentti:

  1. oi voi - pikaisia paranemisia! nyt on paljon kuumetautia liikkeellä ihan kotosuomessakin. jospa se olis sitä, eikä mitään kummoisempaa. mut voit lienee varautua siihen, että syitä etsitään aika laajalla skaalalla. ainakin oman kokemuksen mukaan kaukomaan matka + kuume saa kaikki lääkärit ihan sekaisin -;) no ehkä se on ihan hyvä varmistaa, ihan just in case ;)

    VastaaPoista