19. elokuuta 2012

Vihdoin viikonloppu

Tämä viikko on mennyt niin nopeasti! Uusi työpaikka vie aina mehut, varsinkin kun en ole tehnyt pelkästään kahdeksan tunnin työpäiviä vaan olen myös joutunut jo ylityöhommiin niin keskellä viikkoa kuin eilen lauantainakin. Onneksi jouduin tekemään vain pari tuntia töitä eilen, joten ehdimme mieheni kanssa tehdä kaikkea kivaakin. Tarkoituksena ei siis ole tehdä viikonlopputöitä, mutta mun alalla se nyt vain on tylsä tosiasia että ylitöitä joutuu puskemaan vähän väliä. Pyrin kuitenkin tekemään ylityöt keskellä viikkoa, jottei tarvitsisi avata työläppäriä lauantaisin tai sunnuntaisin. Itse työ on edelleenkin ihanaa ja tosi mielenkiintoista, ja luulen että tämä ylityöjuttu johtuu ainakin osaksi siitä etten vielä oikein ole aina perillä siitä miten asiat tehdään. Pikku juttuihin saa siis kulumaan yllättävän paljon aikaa.

Olen siis ollut hyvin väsynyt tällä viikolla, varsinkin loppuviikosta, johtuen univajeesta ja kaiken uuden oppimisesta. En ole ehtinyt kirjoitella tänne mitään enkä valitettavasti myöskään ole ehtinyt lukea muiden blogeja. :( Saa nyt nähdä miten tämä syksy pyörähtää mun osaltani käyntiin. Haluaisin ehdottomasti kirjoittaa tänne usein, mutta jos pitää valita niin käytän ekstratunnit mieluummin nukkumiseen kun tietokoneen ääressä kukkumiseen. Mutta toivotaan että tällaisesta hulabaloosta ei tule peruskauraa tässä duunissa!

Olen myös saanut kaksi ihanaa tunnustusta tällä välin, yhden Marmulta ja yhden Mukillinen Maitokahvia-blogin Reetalta. KIITOS näistä, palaan mahd. pian asiaan! :) Nyt aion suunnata salille tekemään viikon toisen salitreenin. Iltapäivällä lähdemme mieheni kanssa nauttimaan Espoo Cinén eli Espoon elokuvajuhlien annista. Jeejeee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti