17. lokakuuta 2012

Lehtikaalisipsit

Kiitos Glorian Ruoka & viini. Olet ihana lehti ja odotan ilmestymistäsi joka kuukausi. Hurahdan resepteihisi joka kerta ja joka kerta ne myös lunastavat lupauksensa. Tällä kertaa rakastuin lehtikaalisipseihin, jotka on älyttömän helppo tehdä ja maistuvat niin hyviltä. Nämä korvaavat leffanaposteltavat ja ovat niin terveellisiä kuin naposteltavat nyt voivat olla. Olen ostanut samaisia sipsejä Ruohonjuuresta noin neljän euron hintaan (ja silloin kyseessä on ollut pienen pieni pakkaus), ja nämä maistuvat melkeinpä ihan samalta, jos eivät paremmilta. Ja ovat puoli-ilmaisia.

You're only 20 minutes away from heaven!

kermanvalkoista.blogspot.fi
Lehtikaalisipsit

150 g lehtikaalia (noin 5-6 lehteä)
2 rkl oliiviöljyä
0,25 tl suolaa

Lämmitä uuni 175 'C. Putsaa ja huuhdo kaalinlehdet. Kuivaa niitä hieman talouspaperilla. Revi kaali suupalan kokoisiksi palasiksi, mutta älä käytä vartta. Laita revityt kaalinlehdet isoon kulhoon ja lorota päälle oliiviöljyä. Ripottele päälle suola. Kääntele kaalinlehtiä hyvin, jotta jokainen saa varmasti oman osuutensa öljystä ja suolasta.

Levitä kaalinpalaset uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskiosassa noin 10-12 minuuttia. Levitä kaalinpalaset talouspaperille ja anna kuivahtaa. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti