14. lokakuuta 2012

Salilla

Kuten olen joskus aiemminkin kirjoittanut, en käytä superlatiiveja ja kaunista kieltä siksi, että haluaisin jotenkin retostella elämälläni tai arjellani (josta ei muuten riittäisikään retosteltavaa!). Teen sen siksi, että nautin elämästä ja arjesta ja haluan jakaa sitä hyvää oloa, vaikkakin sitten sillä kustannuksella, että olen joskus ällöpositiivinen.

Siispä jatkan samalla linjalla, sillä tämä aamu on ollut kerrassaan nautinnollinen. Nukun yleensä viikonloppuisin pitkään, ainakin ysiin ja joskus nousen vasta kymmenen maissa. Ottaen huomioon sen, että menen yleensä jo klo 22 tai 23 sänkyyn, ovat yöuneni siis melkoisen pitkät. Tänään heräsin jo seitsemältä, enkä jostain syystä saanut enää unta. Kieriskelin hetken sängyssä jonka jälkeen keksin lähteä salille. Olo tuntui jo paremmalta kuin eilen, joten vetäisin pikaisen aamupalan ja läksin matkaan. Aamu oli kaunis - aurinko nousi siniselle taivaalle, ilmassa oli pientä sumua, eikä ihmisiä lähimaillakaan. Salillakin sain olla melko pitkään ihan yksin, jonka jälkeen mulle teki seuraa yksi ainut punttailija.


Salilla tein maastavetoja ja muuta pepputreeniä sekä käsilihaksien iloksi niin vipunostoja kuin hauiskääntöjäkin. Lopuksi rääkkäsin vatsalihaksia perus hooverilla sekä eräällä megatehokkaalla vatsalihasliikkeellä. Treenin jälkeen oli kiva venytellä rauhassa. Olin kotona hieman yhdeksän jälkeen. Mies nukkui vielä, mutta taisi herätä joko hiusten föönailuuni tai mun pirteään lauleskeluun. :P

Varsinaiseksi aamupalaksi keitin pitkästä aikaa kaurapuuroa. Keitin puuron punaiseen maitoon, lisäsin sekaan kylmäpuristettua kookosöljyä, camelinarouhetta sekä puoli purkillista raejuustoa. Päälle ripottelin pensasmustikoita ja hieman steviaa. Jälkkärin virkaa hoiti puolikas kypsä mango sekä pari tuoretta viikunaa. Nyt energiaa riittää ja taidammekin suunnata tänään ainakin Ikeaan ja ehkä myös moikkaamaan vanhempiani. Sauna olis nimittäin aika kiva! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti