10. toukokuuta 2012

Allergia-asiaa

Eilinen oli jännä päivä. Sain tosiaan gradun valmiiksi ja se oli sitten siinä. Humpsista vain ja mitäs sitä sitten keksisi. :D Fiilis oli uskomaton mutta samalla kertaa vähän outo. Eihän tämä nyt vain voi loppua näin! Tein illalla tunnin treenin, jonka jälkeen söimme tortilloja luomujauhelihaseoksen ja kasvisten kera. Aterian jälkeen väsyin ihan täydellisesti ja menin sänkyyn jo ennen yhdeksää. Olin kuitenkin juuri saanut erään tosi mielenkiintoisen teoksen käsiini enkä oikein malttanut lopettaa lukemista. Kyseessä on Tim Ferrissin 4-Hour Body, joka on niin absurdi ja uskomaton että se on pakko lukea. Tässä kirjassa Ferris mm. kertoo miten päästä elämänsä kuntoon kuukaudessa, vain neljällä tunnilla liikuntaa. Sen lisäksi hän kirjoittaa siitä miten nainen voi saada 15 min orgasmin (jep) ja miten voi olla pirteä kahden tunnin yöunilla. No, kaikesta tästä voidaan tosiaan päätellä että tämä kirja on way over the top, siispä pakko lukea se! Jos saan tämän yli 500 sivuisen opuksen päätökseen, kirjoitan täällä sitten tuomioni!

Yö oli aika rankka, sillä allergiaoireet olivat melko pahat. Ne alkoivat pari viikkoa sitten ja ovat pahentuneet päivä päivältä. Tällä hetkellä silmäluomet ovat turvonneet, nenä vuotaa ja kutiaa niin maan hurjasti ja aivasteluille ei näy loppua. Pahinta on kuitenkin hengenahdistus joka paheni yöllä. En saa kunnolla henkeä vaan hengitys jää pinnalliseksi, ja se jos mikä alkaa ahdistaa. Syön antihistamiineja minkä ehdin ja käytän myös silmätippoja ja nenäsumutetta. Tämä vuosi on kuitenkin paha allergiavuosi, kuulemma pahin pariinkymmeneen vuoteen, ja sen kyllä huomaa. Tänä aamuna oli juttu Hesarissa tästä, ja jutussa kerrottiin että tällä hetkellä oireita aiheuttaa ulkomailta tullut siitepöly. Suomen koivut alkavat aiheuttaa oireita vasta näinä päivinä, ja näissä koivuissa on tosiaan enemmän heteitä kuin kymmeniin vuosiin. En malta odottaa! ;)

Se mua vain hieman ihmetyttää että mitä jos nämä antihistamiinit ja muut eivät yksinkertaisesti auta? Kun tämä hengenahdistus on nyt jo näin paha vaikka sesonki on vasta alkamassa. En tietenkään haluaisi vaipua synkkyyksiin, mutta luulenpa että mun on pakko pyrkiä siedätyshoitoihin jossain vaiheessa jos muu ei auta. Olin esim. ajatellut mennä tänään juoksemaan, mutta jos ihan totta puhutaan niin en tiedä jos uskallan. Ehkäpä saan viettää kesälomaani siististi sisätiloissa katselemalla leffoja ja surffailemalla netissä. Vaihtoehtoisesti pitää matkustaa jonnekin tosi kauas, *wink wink*. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti