28. toukokuuta 2012

Bucket List

Luettuani muutamia ihania blogeja joista löysin bucket list-postaukset päätin tehdä oman listan. Termi tarkoittaa listaa asioista jotka haluan tehdä ennen kuin kuolen. Ja niitähän riittää! Tässä tiettyjä asioita minun listallani, josta tuli hurjan pitkä. Mukana on myös muutama sellainen asia jotka ovat olleet listallani jo pitkään mutta jotka olen jo saavuttanut. :)

Nanna's Bucket List
Things I want to do before I die

 The Notebook on koskettava, hauska ja syvällinen - itse asiassa paras koskaan lukemani kirja. Miehenikin on lukenut sen ja pyrimme joka päivä kohti syvempää ja pyyteettömämpää rakkautta.

Positiivisuus on kantava voimani, mutta töitä riittää aina.

 Odotan innolla sitä hetkeä kun saamme käsiimme ensimmäisen oman kotimme avaimet. Tämä tapahtuu toivottavasti jo ihan pian, ehkäpä jo syksyllä tai talvella.

Kuolleessa meressä uiminen olisi upea kokemus.

Haluan koko elämäni ajan auttaa eläimiä eri tavoin. Eläinrääkkäys on käsittämätöntä pahaa jota yhdenkään avuttoman eläimen ei pitäisi kokea.

 Lähempänä kuin tajuankaan!

Vähän jotain pinnallisempaa. Kukapa nainen ei haluaisi omaa isoa vaatehuonetta? ;)

Mitä tähän voi muuta sanoa kuin että olisi maaginen kokemus uida vesiputouksen alla. ♥ 

 Helmikorut multa jo löytyvätkin, mutta ei Chanelin. Sellaiset siis, kiitos!

 California love! Tavoitteenani on vielä joskus asua Kaliforniassa, joko työskennellen tai tehden jatko-opintoja. Sitten saan syödä niin paljon Pinkberryä kuin napa vetää... :)

Tässä tulee yksi suurimmista haaveistani. Olen halunnut kirjoittaa kirjan niin pitkään kuin muistan, mutta en vielä ole tehnyt tämän unelman eteen mitään. Mutta jokin päivä...!

 Rakastan huvipuistoja, ja olen aina sanonut että jonakin päivänä matkustan johonkin Six Flagsin huvipuistoista. Alkuperäisenä ajatukseni oli testata kaikkia hurjimpia vuoristoratoja, mutta enpä tiedä enää kun näköjään jo tuo Linnanmäen vanha puurata saa vatsani sekaisin... :D

Minulla on vaatekaappiremppa käynnissä, johon kuuluu myös vaatteiden uusiminen. Jospa mulla jokin päivä olisi vain sellaisia vaatteita, jotka sopivat minun vartalolleni ja joista ihan oikeasti pidän. Ei siis heräteostoksiä enää.

Tähän en voi itse vaikuttaa, mutta olisi ihana saada vielä joskus yllätyspippalot järjestettyä vain minua varten! Ainahan voi unelmoida. ;)

Okei, tämä menee jo unelmointiosastolle. Mutta haluaisin ehdottomasti tavata Robert Downey Jr:n, yhden lempinäyttelijöistäni.

 Rakkaat korkeammat voimat. Mikäli tapaaminen Robert Downey Jr:n kanssa on liian vaikea järjestää, toivoisin tapaavani ultimate idolini (ja maailmankaikkeuden komeimman näyttelijän, hehee), Johnny Deppin. Please?

Eikös Helsingissäkin ole nykyään jokin silta jolle voi kiinnittää oman rakkauden lukkonsa? Tosin kyllä Pariisikin kelpaa... ;) Se olisi niin romanttista!

Kuvittelin koko ajan että häämatkallani lennän sitten ensimmäisessä luokassa, tai ainakin business-luokassa. No kuinkas sitten kävikään? No, jotainhan pitää jättää tehtäväksikin... ;)

 Järjestetäänköhän Jenkeissä yhä ulkoilmaelokuvia? Olisi nimittäin ihan tajuton kokemus!

Empire State of Mind!

Myös yksi suurimmista unelmistani, joka toteutuu toivon mukaan jo lähivuosina.

Jos niitä lapsia siunaantuu, pyrin olemaan hyvä vanhempi. Kaikessa yksinkertaisuudessa.

 Olen aina halunnut käydä täällä. Suunnitelmissa onkin jo pidempi reissu Etelä-Amerikkaan.

Toivon sydämeni pohjasta että yhden aikamme kamalimpiin tauteihin, syöpään, löydetään elinaikanani parannuskeino.

 En ole ulkoilmaihminen. En sitten yhtään! Mieheni taas tykkää telttailusta ja eräelämästä, ja toiveenani on vielä joskus ryhdistäytyä, päästää irti pelostani telttailua kohtaan (!) ja lähteä yhteiselle telttaretkelle!

Käynti Universalin studiolla olisi unelmieni täyttymys!

 Minä ja paratiisisaari. Aaaah. Tämä taitaa tosin toteutua jo tänä kesänä... hihhii! :)

 Olen omistanut kaksi koiraa ja koirat ovat mulle muutenkin hurjan tärkeitä. Jonakin päivänä haluan vielä omistaa koiran mieheni kanssa, mutta ei vielä pitkään aikaan. Uran ja mahdollisten lasten ohella kun tuskin jää aikaa koiran hoitamiseen. Someday...

Kärsin hirveästä korkean paikan kammosta, ja haluaisinkin ylittää itseni hyppäämällä laskuvarjohypyn. Extremeä, I know, mutta ikuinen unelmani. Haaveilen tosin tandemhypystä, sillä yksin en suostuisi hyppäämään!

Koska tuskin tulen omistamaan Maseratia, haaveilen ainakin sen rattiin pääsemisestä. Oh yeah!

To do-listalleni pääsee myös Uuden-Seelannin matka. Haluaisin paitsi ihailla vuoristomaisemia myös vierailla hobittikylässä!

Party like a rockstar. In Vegas. Yeah!

Siellä on tullut jo käytyä, mutta mitään ei vielä toistaiseksi ole tarttunut mukaan Tiffanysiltä. Toivottavasti mieheni lukee tämän, kröhöm.

Paperisen lyhdyn päästäminen yläilmoihin olisi koskettava ja kaunis kokemus. Ehkäpä toteutan sen tänä kesänä ulkomaan matkallani...

Check!

Pääsin naimisiin rakastamani miehen kanssa viime kesänä, joten tämä kohta on ruksittu listalta pois.

NYC on lempikaupunkini koko maailmassa. Unelmoin koko nuoruuteni pääsystä sinne, kunnes vihdoin tärppäsi. Sen jälkeen olenkin ollut vakiokävijä. :)

Hoidettiin mieheni kanssa alta pois viime vuonna... :)

Olen aina halunnut osata pelata shakkia, ja opettelin pelin säännöt vihdoin viime vuonna. En tietenkään ole mikään mestari, mutta osaan ainakin perussäännöt.

Hehhee, tämä pitkäaikainen unelmani toteutui tuossa viikko sitten. :) Katso lisää täältä.

Pääsin helikopterin kyytiin New Yorkissa. Upea elämys.

Odotin kuin kuuta nousevaa sitä päivää kun pääsisin katsomaan Broadway-näytelmää. Se päivähän tuli ja oli muuten aivan mahtava show!

2 kommenttia:

  1. Satu, jostain syystä toinen kommenttisi hävisi jonnekin, mutta juuri näin että eletään ja nautitaan! :)

    VastaaPoista