8. toukokuuta 2012

Valkaisuliuskat - lopputulos

Ensinnäkin, kaunis kiitos sinulle Satu tunnustuksesta! :) Lämmittää sydäntä! ♥ Palailen tähän myöhemmin...

Ensin kuitenkin ihan jotain muuta. Takaraivossani on nimittäin kolkuttanut syyllistävä ääni viime kuukauden ajan. Olen saanut käytettyä Grouponista ostamani hampaidenvalkaisuliuskat jo vaikka kuinka kauan sitten, mutta olen unohtanut kirjoittaa postauksen lopputuloksesta. Eli here goes.

Tilasin tosiaan netistä Hampaidenvalkaisu.org-sivustolta hampaidenvalkaisuliuskat. Niitä piti käyttää kahden viikon ajan, 30 min päivässä, ja joka kerta laitettiin uudet liuskat. Nämä liuskat olivat minulle tosiaan ihan uusi tuttavuus, ja en voinut kuin epäillä niiden toimivuutta ensimmäisen kerran kun sain ne käsiini. Ne ovat käytännössä tosi ohuet ja läpinäkyvät muoviliuskat, jotka irrotetaan alustastaan ja painellaan kiinni hampaisiin. Niissä on "tarrapinta" jonka ansioista liuskat jämähtävät tehokkaasti suuhun. Muutaman kerran tuntui siltä että ne hieman liikkuivat suussa, mutta yleensä ne jäivät paikoilleen ihan heti. Niitä ei juurikaan tuntenut kun ne olivat suussa, mutta vältin silti puhumista sillä pelkäsin että ne liukuisivat pois paikoiltaan. Valkaisuaine maistui välillä hetken aikaa suussa mutta suurimmaksi osaksi homma pysyi siistinä.

kuvat: weheartit.com

Liuskat irrotettiin vetämällä ne hellästi pois. Ne olikin tosi helppo irrottaa, mutta valkaisuaine olikin eri juttu. Se jämähti hampaisiin ja jouduin aina huuhtelemaan suuta monta minuuttia jotta saisin geelimäiseksi muuttuneen aineen pois hampaiden pinnoilta. Alussa se tuntui turhauttavalta mutta pian siihen tottui eikä siihen loppupeleissä mennytkään niin kauaa.

No, entä lopputulos sitten? Täytyy sanoa että olin odottanut parempaa. Tiesin tietenkin että tuskin saan Hollywood-hymyä, mutta olin kuitenkin odottanut suurempaa muutosta. Hampaani vaalenivat hieman, mutta eivät niin hurjan paljon. Olisin halunnut niin valkoiset hampaat että ihmiset huomaisivat eron, mutta näin ei käynyt (Vrt. esim. äitini, joka hankki hammaslääkäriltä valkaisumuotit ja käytti niitä pari viikkoa yön yli. Hampaista tulivat niin valkoiset että en voinut muuta kuin ihmetellä kun näin lopputuloksen ekaa kertaa).


Tuolla samaisella sivustolla myydään kyllä muitakin valkaisutuotteita kuten juuri noita muotteja ja lisäksi esim. valkaisukyniä. En kuitenkaan tiedä jos tilaan tuolta enää, sillä lopputulos ei tosiaan ollut niin hyvä kuin odotin. Lisäksi olen alkanut saada sieltä sähköpostia melkein joka päivä! Sähköpostitilini on ihan tukossa kun sieltä lähetellään pääsiäis-, vappu-, äitienpäivä- ja lätkän MM-tarjouksia. Pitäisikin muuten laittaa sinne viestiä että kiitos mutta ei kiitos...

Tuomio: maksoin liuskoista 28e mikä ei ollut paha hinta, mutta onneksi en tilannut niitä normihintaisina. Tällä firmalla tosin näyttää olevan joku tarjous meneillään koko ajan, joten normihintaa ei kyllä kannata edes maksaa. Hampaat vaalenivat vähän mutta olin odottanut jotakin muuta. Toisaalta liuskat olivat hirmuisen helppokäyttöisiä eikä niitä juuri tuntenut suussa. Jos vertaan näitä muutaman vuoden takaisiin muottikokeiluihin, liuskat voittavat 10-0. In the end, lopputuloksen vuoksihan minä näitä hampaitani valkaisen, joten en ostaisi uudestaan.

Ps. Noilla Ryan Goslingin kuvilla ei ole yhtään mitään tekemistä mun valkaisun kanssa. Yritin etsiä hyvää kuvaa valkoisista hampaista kun jostain ihmeen syystä mieleeni tupsahti yhtäkkiä Gosling. En tosin löytänyt yhtään hyvää smile-kuvaa hänestä. Eli laitetaan sitten muita kuvia. Ehkä ne pitävät kiinnostusta yllä pitkän postaukseni ajan, haha! :)

Pps. En kannata tupakointia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti