3. toukokuuta 2012

Emerald Balance

Kuten ehkä muistatte, tilasin iHerbistä perusstevian lisäksi myös Emerald Balance-vitamiinipulveria. Se sisältää tajuttoman määrän erilaisia hyviä ainesosia, joista voitte lukea lisää täältä. Pulveria lisätään joko veteen tai esimerkiksi protskujuomaan. Minä olen lisännyt sitä päivittäiseen smoothieeni, jossa se toimii mielestäni parhaiten.

Tein mokan ensimmäisellä kokeilukerralla, jolloin lisäsin pulverin lasilliseen vettä. Ensimmäinen kulaus meni tuosta vain ja maistui mielestäni jopa hyvältä. Toinenkin meni vielä joten kuten, mutta kolmannella kulauksella alkoi jo hieman maistua pahalta. En sitten koskaan saanut juotua koko lasillista, sillä oksennusrefleksi tappoi viimeisetkin haluni yrittää. :P Tuote on tosiaan mintunmakuinen, mutta siinä on tosi outo sivumaku joka voimistuu joka kerralla kun sitä yrittää saada kurkusta alas. Sen jälkeen olen tosiaan juonut emeraldin smoothiemuodossa jossa se toimii hyvin. Äsken tuli itse asiassa ekan kerran sellainen fiilis että tämähän on hyvää! :)

Oma smoothiereseptini noudattelee pitkälti samaa kaavaa: purkillinen maitorahkaa, loraus kauramaitoa, 100 g marjoja (useimmiten mustikoita), joskus puoli ruukullista salaattia (tämän olen jättänyt pois vitamiiniblendin vuoksi) ja paljon steviaa. Ja nyt sitten myös hieman Emerald Balancea. Ohjeen mukaan sitä pitäisi ottaa yksi mittakauhallinen per kerta, mutta ensimmäisen kerran kauhukokemukseni jälkeen olen päätynyt laittamaan vain puoli mitallista per satsi. Ehkä se on senkin takia uponnut helpommin. Mitään muutoksia olossani en vielä ole huomannut, ehkä sen vuoksi ettei musta vielä ole kuoriutunut säännöllistä käyttäjää. En siis vielä voi suositella tuotetta, mutta kahdeksaa kasvisannosta vastaava antioksidanttimäärä tuskin on huono juttu. ;)

kuvat: kermanvalkoista.blogspot.com
Kasvismömmöä, namnam! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti