23. toukokuuta 2012

Ihana allergia

Otsikosta ei liene vaikeaa löytää hienoista sarkasmia. Kärsin koivuallergiasta nyt ties monennettako viikkoa putkeen ja mielestäni oireet ovat vain pahenemaan päin. Välillä on kyllä ollut parempiakin päiviä mutta nyt nenä on niin tukossa että oksat pois ja päätä jomottaa. Nenäkannu on ollut paras ystäväni viimeiset viikot, ja ilman sitä olisin varmaan saanut jo poskiontelotulehduksen. Tuo nenäkannu on muuten aivan mahtava keksintö ja suosittelen sen käyttöä lämpimästi! Ehkä pitäisi tehdä sille ihan oma postaus joku päivä. ;)

Syön allergialääkkeitä ja käytän nenäsumutetta aina tarpeen vaatiessa. Olen myös käyttänyt yrttitippoja sisäisesti. 5-10 tippaa lasilliseen vettä avaa hengitysteitä mukavasti. Nyt tosin nekään eivät enää auta. Senpä vuoksi hellalla kiehuu nyt kattilallinen vettä, johon aion lisätä noita yrttitippoja. Jospa eukalyptyshöyryhengitys auttaisi. Nyt vain kietoutumaan pyyhkeen sisälle ja hengittämään höyryjä!

Olin muuten ajatellut tehdä tuon välipalapostauksessa mainitsemani jogurttijälkkärin tänään illalla, mutta enpä taidakaan. Eihän siinä ole mitään iloa lusikoida suurta herkkua jos ei edes maista miltä se maistuu. :( RAKASTAN hyvää ruokaa ja onkin aina yhtä vaikeaa olla siitä erossa flunssa- ja allergiakausien aikana. Onpas mullakin ongelmat! :P

kuva: kermanvalkoista.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti