4. toukokuuta 2012

Juustoja ja lätkää

Tässä tämän illan tunnelmia juustolautasen ääreltä. Nyt lätkämatsi Suomi v. Valko-Venäjä!

Kuvat: kermanvalkoista.blogspot.com

4 kommenttia:

 1. Hei Nanna, luin alempana olevaa postausta viherjauheesta. Itselläni on samat kokemukset, maku ei ole mikään huumaava. Oletko löytänyt mitään vaihtoehtoa tälle tuotteelle?
  Miten kauan yleensä iHerbin toimitukset ovat kestäneet? Minulla ensimmäinen tuli noin parissa viikossa, silloinkin viikon myöhemmin kuin samana päivänä tilanneella ystävällä. Nyt toinen toimitus on ollut matkalla melkein kolme viikkoa..

  T:Heidi

  VastaaPoista
 2. Heippa! Valitettavasti en ole kokeillut niin montaa eri tuotetta että olisin löytänyt jonkin paremman. Se täytyy kuitenkin sanoa tämän Emeraldin puolesta että sen maku on paras johon olen törmännyt. Tässä on sellainen hyvin voimakas mintunmaku joka ei kylläkään peitä alleen kaikkea muuta mutta kun sen laittaa juuri esim. pirtelöön niin mausta jää jäljelle vain se raikas minttu. Itselläni ongelmaksi muodostui se etten laittanut sitä heti smoothieen vaan join "raakana". Sen vuoksi tuo sama mintunmaku, joka muuten olisi ollut vain raikas ja hyvä, yhdistyi kauhukokemukseeni. :P

  Toimitus kesti viimeksi yli kaksi viikkoa, mutta siihen osui pääsiäinen väliin. Toisaalta siihen meni kuitenkin melkein kolme viikkoa, joten älä vielä lannistu! :) Itsekin meinasin jo laittaa viestiä Jenkkeihin kunnes paketti sitten saapui 2,5 viikkoa tilauksen jälkeen. Viime vuonna paketti tuli kotiovelle vain viikossa. Kun katselin iHerbin toimitusaikoja niin muistaakseni Ruotsiin oli jopa kolmen viikon toimitus. Tulli voi myös pysäyttää paketit tarkastaakseen sisällön. Jos näin on käynyt, tähän menee varmasti pari ylimääräistä päivää.

  VastaaPoista
 3. Täytyypä antaa uusi mahdollisuus, join ja juon itse tätä "raakana" ja maku ei ole mikään makunystyröitä hivelevä..
  Hyvä kuulla, että toimitus voi vain normaalioloissa kestää vähän pidempään. Mielessä kävi myös tuo tulliviivästys, mikä on ihan luonnollista.
  Kiitos avustasi :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Joo, itsekin aloitin juuri noin eikä alkanut hyvin. Sekoittaessa tämä tuote kuitenkin maistuu paljon paremmalta, ja tosiaan smoothiessa olen oikeasti alkanut tykätä sen mausta. :)

  Yleensähän myös sanotaan että appelsiininmaku peittää viherjauheiden pahan maun alleen. Eli voisit ehkä myös kokeilla sekoittaa sitä joko appelsiinimehuun tai puristaa vaikka smoothieen hieman tuoretta appelsiinimehua. En tosin tiedä miten tuo minttu sopii sen kanssa, ja jos haluaa vältellä sokeria niin appelsiinimehut eivät tietenkään ole parhaita vaihtoehtoja.

  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista