7. kesäkuuta 2012

Herkkuaamiainen

Alla joitakin fiiliskuvia minun ja mieheni aamuisesta slow dining-aamiaisesta. :)

Tein heti herättyäni lehtitaikinaan savukinkulla, parmesaanilla ja mustaleimajuustolla täytettyjä croissantteja, jotka olivat kivaa vaihtelua normicroissantteihin. Eilen tein mysliä, jota söimme tänään turkkilaisen jogurtin, pensasmustikoiden ja hunajan kera. Mysli oli yllättävän helppo tehdä itse. Laitoin sinne mm. kaurahiutaleita, pekaanipähkinöitä, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä kuivattuja hedelmiä. Makua antoi mm. muscovadosokerista, vaahterasiirapista ja mausteista koottu kastike. Ehkäpä laitan reseptin joku päivä kun ehdin! Jälkkäriksi söimme tuoreita mansikoita ja tuplasuklaa- ja vaahtokarkkikeksejä. Ei siis mikään low carb-aamiainen! ;) Nyt takaisin valmistujaisjuhlien valmisteluun. Mukavaa torstaita!

kuvat: kermanvalkoista.blogspot.com

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, että näyttää hyvältä! Mmmmm!

    VastaaPoista
  2. Ei herranenaika, mitä aamupalaherkkuja olette jaksaneet tehdä. :)

    VastaaPoista