5. kesäkuuta 2012

Voiko ihanammin päivän enää alkaa...

Nyt on takana jo monta viikkoa lomailua, ja musta tuntuu siltä etten oikein ole saanut mitään aikaiseksi. Olen vain syönyt, nukkunut, urheillut, katsellut leffoja ja tavannut ystäviäni. Ja unelmoinut. Lomani on siis onnistunut ainakin tähän asti! ;) Jatkossa olisi tarkoitus tehdä enemmän, esimerkiksi pidempiä pyöräretkiä tai päiväretkiä kesäkaupunkeihin. Suunnitelmissani siintää ainakin Turku ja Loviisa. Pyrin kuitenkin pitämään suunnitelmallisuuden minimissä ja tekemään paljon ex tempore-juttuja. Lomalla kun ei pidä mennä kalenterin mukaan!

Tällä viikolla tarkoituksena on viettää laatuaikaa niin itseni kuin läheistenikin kanssa. Olen tähän saakka liikkunut harva se päivä, ja tälläkin viikolla liikuntaa tulee varmasti harrastettua melkein joka päivä. Kävin eilen taas juoksemassa, mutta se kulki tosi tahmeasti jo heti alusta saakka. En tiedä vaikuttiko allergia, olivatko jalkani hellänä edellisestä lenkistä vai sattuiko kohdalle vain huono päivä. Ehkäpä ensi kerralla on taas parempi fiilis ja juoksu kulkee!

Perjantaina on luvassa ihana ravintolaillallinen, sillä juhlistamme valmistumistani. Viikonloppuna järjestän sitten suvulle pippalot, joten tässä on paljon kaikkea odotettavaa. Aion leipoa jonkin verran nyt viikolla, mutta kakun tilasin ihan suosiolla ihanasta lähikonditoriasta. Skumppapullot odottavat jo kylmässä, ja valmistujaismekkoni roikkuu vaatekaapissa odottamassa ekaa käyttökertaa. Vatsassa on jo vähän perhosia. Pitäiskö tässä nyt sitten vihdoin ja viimein aikuistua? ;)

Tämän aamun aloitin aamupalalla yhdessä Hesarin ja mieheni kanssa. Vaikka mieheni käy töissä, pyrimme aina silloin tällöin syömään yhdessä aamupalaa pidemmän kaavan mukaan. Silloin sitä ehtii rupatella kunnolla ja juoda kahvit ja teet ihan rauhassa, ja vaikka santsatakin. Aamupalaksi valikoitui tuoreita mansikoita ja cantaloupemelonia, sekä myslillä ja pensasmustikoilla ryyditettyä maustamatonta jogurttia.kuvat: kermanvalkoista.blogspot.com

2 kommenttia:

 1. Sydänlämpöiset onnittelut valmistumisen johdosta! Varmaan tulee mukavat juhlat teille.

  Ja lomalla on just niin parasta se, että ei tarvitse saada mitään muuta aikaan kuin itselle hyvä olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ♥ Odottelen juhlia innoissani, tosin paljon on vielä tekemistä... :)

   Poista