18. kesäkuuta 2012

Keskikesä & lomasuunnitelmat

Voitteko uskoa, muutaman päivän päästä on jo juhannus! Mihin tämä ensimmäinen lomakuukausi on hävinnyt? Nyt Suomen suven tulisi siis olla kauneimmillaan, mikä kyllä pitää paikkansa ainakin täällä etelässä. Nautiskellaan siis nyt pitkistä päivistä, joiden tilalle tulee pian pimeät ja tunnelmalliset illat. Omalta osaltani kesä jatkuu lomaillen, ja nyt voin myöskin paljastaa että heinäkuussa lähden pidemmälle matkalle! :) Matkustelen noin kuukauden verran kierrellen lähinnä Aasiaa, nautiskellen lämmöstä, ruoasta ja loikoilusta. Aion myös uida paljon ja ehkäpä myös keksiä jotakin harrastettavaa, riippuen fiiliksistä ja ilmoista. Alta löydätte hieman kuvia niistä paikoista, joihin olen menossa.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että blogini jää kesälomalle heinäkuussa. En vielä ole päättänyt paljonko tekstejä kirjoittelen ennakkoon, mutta se on ainakin varmaa että en tule surffailemaan netissä juuri ollenkaan. Sen takia mulla ei oikein ole mahdollisuuksia tarkastaa tai vastata kommentteihin saati sitten kirjoittaa raporttia matkalta. Toivon kuitenkin että te kaikki ihanat lukijani jaksatte odottaa paluutani ja toivon mukaan toinen toistaan hurjempia matkakertomuksia! ;)

Sitä ennen pysyttelen kuitenkin visusti Suomessa, ja juhannuksen jälkeen lähdemme mieheni kanssa mökkeilemään. Sieltä käsin pääsen kuitenkin päivittämään blogiani, sillä nettitikku on ainakin tähän saakka ollut suht luotettava kaveri. Toivottelen teille jo tässä vaiheessa ihanaa ja aurinkoista juhannusviikkoa, nautitaan nyt tästä kesästä täysin rinnoin. :) Nyt salille!

1 kommentti:

  1. Äsken kun kävin prismassa, tajusin tosiaan että pian on juhannus ainakin grillimakkarahyllyjä katellessa - siellä oli ainakin varauduttu:) Mutta ihanaa loman jatkoa sinne, reissunne kuulostaa upealta! :)

    VastaaPoista