20. kesäkuuta 2012

Summer breeze

Mikä onkaan ihanampaa kuin herätä kauniiseen ja aurinkoiseen aamuun pitkien yöunien jälkeen. Olen aamuihminen ja lomalle jäädessä suunnittelin herääväni joka aamu viimeistään seiskan pintaan ja kirmaavani salille. Hahaha! Eipä mua ole salilla juuri näkynyt aamuisin! ;) Se on jotenkin kumma juttu että silloin kun on paljon muutakin tekemistä jaksan kyllä raahautua urheilemaan vaikka viideltä aamulla, mutta kun mulla olisi koko päivä vapaata niin en jaksa ajatella koko asiaa ennen aamukymmentä. Toisaalta tämä on varmasti tehnyt tosi hyvää mulle, sillä olen elänyt luonnollisen rytmini ja omien fiilisteni mukaan. Tänään lähden powerwalkille eli reippaalle kävelylle. Mieli tekisi myös juosta hieman, mutta voi olla että tyydyn kävelyyn polvivaivojeni takia.

Huomenna pakkaamme kamamme ja ajamme ystäväpariskuntamme mökille viettämään juhannusta. Turun kaunis saaristo ja isot juhannusjuhlat kutsuvat! :) Mieheni aloittaa loman huomenna, mikä tarkoittaa sitä että tulemme viettämään paljon aikaa mökillämme. Suunnitelmissa olisi myös joitakin kesäisiä retkiä sekä autolla että pyörän selässä. Vaikka en mikään auringonottaja olekaan, bikinit saavat tänä kesänä kulua käytössä. Uiminen on niin ihanaa ja rentouttavaa, enkä malta odottaa että pääsen nauttimaan lämpimistä ja kirkkaista järvivesistä sekä arvaamattomasta merestä. Sokerina pohjalla odottaa tietenkin Indonesian ja muun Aasian rantahietikot. :)

Ennen mökkilaiturilla löhöämistä ja juhannussaunasta nauttimista saan kuitenkin nautiskella siivoamisen iloista. En halua palata pölyiseen tai likaiseen kotiin parin viikon mökkeilyn jälkeen, joten pitäisi jaksaa ottaa imuri ja rätit esiin. Mutta ensin kuitenkin sille lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti