28. maaliskuuta 2012

Kotimaiset meikkisuosikkini

Mun piti alun perin kirjoittaa omista suosikkimeikkituotteistani ihan yleisesti, mutta sitten tajusin että melkein kaikki suosikkini edustavat kotimaisuutta, tarkemmin sanottua Lumenea. Siispä kirjoitetaan nyt sitten Lumenesta! En tiedä miksi olen joskus päätynyt käyttämään Lumenen tuotteita, ehkä niiden kauniin ja heijastavan sinisen pinnan vuoksi tai niiden raikkaan tunturipuromaisen imagon takia. Nykyään monet luottotuotteistani ovat yhä Lumenea, ja mielestäni tuotteet ovat parantuneet ajan myötä huomattavasti. Esimerkkinä suosikkimaskarani jota ilman en voisi elää. Mukaan mahtuu myös yksi MSCHICin tuote.

Silmänympärysvoide
Käytän normaalisti Dermalogican silmänympärysvoiteita, mutta tällä hetkellä kokeilussa on alla oleva Lumenen heleyttävä silmänympärysvoide. Sain voiteen ilmaiseksi joten päätin testata sitä, ja tähän mennessä olen ollut hyvin tyytyväinen. Heleydestä en osaa sanoa mitään, mutta en ainakaan toistaiseksi ole huomannut mitään eroa tämän ja Dermologican tuotteiden välillä (muuta kuin hinnan ;)).


Arctic Aqua, sävyttävä päivävoide
Käytän meikkini alla aina joko tätä voidetta tai St Tropezin värjäävää moussea. Ne antavat iholle ihanan hehkun ja näytän siis aina siltä kuin olisin tullut suoraan etelänlomalta. :) Tämä Lumenen tuote antaa hieman miedomman värin kuin St Tropezin vastaava, jonka vuoksi käytän tätä useammin. Vain niinä päivinä kun kasvoni ovat kuin kalkkilaivan kapteenin otan järeämmät aseet käyttöön ja vaihdan Lumenen voiteen astetta kovempaan kamaan.


Lumenen Beauty Base-pohjustusvoiteet
Olen jäänyt koukkuun näihin molempiin pohjustusvoiteisiin, varsinkin tuohon "Illuminating and Smoothing Primer"iin. Vasemmanpuoleinen voide on loistavan mattapinnan antava voide, joka takaa sen että iho pysyy mattana pitkään. Kun käytän tätä voidetta puuteria ei tarvitse lisäillä pitkin päivää. Sipaisen tätä välillä silmäluomiinkin pitämään luomivärit paikallaan, mutta usein käytän Lumenen juuri tähän tarkoitukseen tehtyä silmämeikinpohjustusvoidetta (ei kuvassa).

Oikealla oleva voide on suosikkini eli valoa tuova päivävoide. Se on voittanut muistaakseni Gloria-lehden vuoden uutuus-meikkikisan ja ihan ansiostakin. Tätä voi käyttää joko sellaisenaan, meikkivoiteeseen sekoitettuna tai vaikkapa korostamaan tiettyjä kohtia kasvoissa. Itse sekoitan tätä voidetta meikkivoiteeseeni, jonka seuraukseni ihosta tulee kuulas ja raikkaannäköinen. Tämä toimii ihan oikeasti!



Lumenen irtopuuteri ja MSCHICin puuterimainen meikkivoide
Lumenen sininen irtopuuteri on ollut luottotuotteeni jo kauan. Erehdyin jossain vaiheessa kokeilemaan Dr. Hauschkan irtopuuteria joka aiheutti mulle vain näppyjä. Siirryin siis pikapikaa takasin Lumeneen. Toinen suosikkini on MSCHICin meikkivoide jolla on puuterimainen koostumus. Tämä "voide" levitetään kabuki-siveltimellä ja se saa ihon hehkumaan. Meikkivoide sisältää pieniä valoa heijastavia osia jotka antavat iholle kuulautta. Olen kyllä tykännyt tästä, paitsi että sävy on hitusen liian vaalea omalle iholleni, joten käytän tätä lähinnä talvisin.


Blueberry Curl-ripsiväri (vedenkestävä)
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on Lumenen ripsari jota ilman en pärjäisi. Tämä on valehtelematta ainut ripsiväri joka a) pitää ripseni täysin kiharrettuina koko päivän ja b) antaa kunnolla väriä. Kiharran ripseni aina aamuisin, ja tähän mennessä jokainen ripsari on onnistunut saamaan ripseni takaisin aloitusasentoon alle minuutissa ripsarin laittamisen jälkeen. Blueberry Curl on ainut joka jämähtää kiinni niin hyvin että näyttää siltä kuin mulla olisi ikuinen ripsipermanentti. Ihan paras tuote, toivottavasti tämän valmistusta ei olla lopettamassa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti