19. maaliskuuta 2012

Sisustustarroista

Seuraan aktiivisesti erilaisten tarjoussaittien tarjontaa, ja tänään huomasin että Grouponilla on sisustustarratarjous meneillään. Kyseinen tarjous oli tarjolla jo muutama viikko sitten, ja ilmeisesti suuret asiakasmäärät innostivat saman firman tarjoamaan tätä uudelleen. Grouponin kautta saa ostettua 25 €:n lahjakortin kympillä, ja tuolla lahjakortilla voi sitten ostella sisustustarroja nettikaupasta. Itse en ole painanut osta-nappulaa, mutta jäin miettimään noiden tarrojen käyttöä.

Ensinnäkään en oikein ole päättänyt että ovatko tuollaiset sisustustarrat tosi kauniita vai mauttomuuden huippu. Olen nähnyt muutamassa asunnossa tekstitarroja, ja ne ovat sopineet seinälle ihan hyvin. Toisaalta osa noista tarroista on aika hurjannäköisiä enkä välttämättä haluisi tärvellä seinääni siihen sopimattomalla tarralla. Toisekseen - miten noiden kanssa menetellään jos silmiä miellyttänyt tarra alkaakin ärsyttää parin kuukauden päästä. Vedetäänkö ne tuosta vain seinästä irti vai jättävätkö ne ilkeät jäljet seiniin?

Tässä joitakin esimerkkejä em. yrityksen tarjoamista vaihtoehdoista. Kaikki kuvat lainattu yrityksen nettisivuilta.Tarjouksen löydät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti