4. maaliskuuta 2012

Naposteluvinkki: aurajuustopäärynät

Aurajuustopäärynät

Tänään tulee telkkarista leffa nimeltä Takaa-ajettu, jonka aiomme katsoa mieheni kanssa. Siis se viihdyttävä 90-luvun rikosleffa, jossa jahdataan yksikätistä miestä. Olen nähnyt leffan varmaan kymmenen kertaa sillä se on mielestäni tosi hyvä ja jännäkin, joten katson sen mielelläni uudestaan. Leffa alkaa ihan muutaman minuutin kuluttua klo 21 Subilla.

Mulla on muutenkin taipumusta katsoa hyvät leffat monta kertaa uudestaan. Katson usein jonkin hyvän uutuusleffan kaksi kertaa lyhyen ajan sisään, ja vanhempia leffoja katselen sitten aina silloin tällöin uudestaan. Esimerkkeinä Leo DiCaprion tähdittämät Romeo & Juliet (upea, romanttinen ja erilainen leffa) sekä tietenkin Titanic (koskettava ja hyvin tehty), jotka olen nähnyt kymmeniä kertoja. Lempielokuvani on The Shawshank Redemption (suomeksi Avain pakoon) ja olenkin katsonut sen todella monta kertaa. Toisenlaisena esimerkkinä voin mainita 80- ja 90-luvun komedialeffat joista en vain saa tarpeekseni! Poliisiopistot, Hot Shotsit ja Mies ja alaston ase-tyyliset leffat jaksavat myös aina hauskuuttaa. :)

Leffasnacksiksi valikoitui aurajuustopäärynät, jotka ovat tosi helppoja ja niiin hyviä (ainakin juustonystävien mielestä). Semikypsät päärynät leikataan siivuiksi ja niiden päälle levitetään Aura Pehmeä-juustoa. Kyseessä on pehmeä ja levitettävä aurajuusto, vähän kuin tuorejuusto. Tosi hyvää! Nyt leffan pariin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti