8. maaliskuuta 2012

Neitseellinen supersmoothie

Näin se vaan välillä menee: en sitten jaksanut taas vääntää kunnon lounasta itselleni, joten nautiskelin lounassmoothien perinteisen lounaan sijaan. Ja voi hyvänen aika että oli hyvää! Kokeilin nimittäin ekaa kertaa neitsytkookosöljyä smoothiessa, ja se sopi siihen erinomaisesti. Pelkäsin aluksi että maku on liian kookosmainen, mutta öljy antoi smoothieen enemmänkin kermaisuutta ja vain hienoisen kookoskiksin. Ja nyt on vatsa täynnä! En edes malttanut ottaa kuvaa, sillä olin niin ahne että oli pakko käydä heti kimppuun. ;)

Lounassmoothie
(yhdelle)

100g pakastemustikoita
1 rkl kaakaonibsejä
1 prk maitorahkaa
1/2 avokado
1 rkl neitsytkookosöljyä
reilu loraus kauramaitoa
steviaa

Survo kohmeiset pakastemustikat, kaakaonibsit, avokado ja maitorahka soseeksi. Lisää yksi ruokalusikallinen neitsytkookosöljyä, steviaa ja kauramaitoa. Lisäile maitoa kunnes koostumus on smoothiemainen mutta älä laita liikaa ettei juomasta tule ihan vetistä. Kaada isoon lasiin ja nauti!

Ps. Olisin lisännyt vielä puolikkaan banaanin, jollei mies olisi napsinut viimeistä banaania aamulla. Puolikas banaani on yleensä oma vakiovalintani smoothieen kuin smoothieen, sillä se sopii niihin niin hyvin. Suosittelen siis!

2 kommenttia:

  1. Tuollaista voisi kokeilla, kuulostaa hyvältä smoothielta! :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen, oli hyvää ja mieskin tykkäs! :)

    VastaaPoista