5. huhtikuuta 2012

iHerbin tilaus

Tilaamani vitamiiniboosteri

Laitoin vihdoin ja viimein tilauksen menemään iHerbiin*, sillä steviavarastoni alkavat uhkaavasti loppua. Voitteko kuvitella, tilasin edellisen (ja ensimmäisen) steviapurkkini yli vuosi sitten, ja näin pitkään se on sitten riittänyt. Olen makeuttanut stevialla kaiken mihin yleensä käyttäisin sokeria, lukuun ottamatta leivontaa, jossa olen toki käyttänyt tavallista sokeria ihan normaaliin tapaan. Olen käyttänyt steviaa maitorahkan ja jogurttien makeuttamiseen, smoothieihin, aamupuuron päälle, leipäjuuston päälle hillon sijaan, lettujen ja pannukakkujen päälle antamaan makeutta sokerin sijaan, muiden jälkiruokien makeuttamiseen, jääteehen... ihan kaikkeen maan ja taivaan väliltä. Myös mieheni on käyttänyt steviaa noiden ym. juttujen makeuttamiseen, paitsi ei niin usein kuin minä. Ja tämän käytön perusteella yksi 340g purkki riittää siis vuodeksi. Uskomatonta!

Stevia on paljon makeampaa kuin sokeri, joten sitä ei tarvitse käyttää yhtä paljon. Sen lisäksi sen on paljon kevyempää (siis grammamääräisesti). Energiaa siinä ei ole yhtään, mutta se on silti täysin luonnollinen makeutusaine. Jos haluat lukea steviasta lisää, tsekkaa vuoden takainen blogikirjoitukseni täältä. Stevian käytön aloittamisen jälkeen sokeri on jäänyt meillä minimiin. Kuten sanottu, leivon yhä sokerilla, mutta muuten olemme jättäneet sen pois. Yksi steviapurkki kustantaa iHerbistä noin 14 dollaria, joten vuoden makeutusaineet eivät meille paljon maksa. :)

Stevian lisäksi tilasin Emerald Balance-vitamiiniboosteria. Yhdessä annoksessa mintunmakuista vitamiiniblendiä on noin kahdeksan hedelmäannoksen verran antioksidantteja. En ole päässyt kokeilemaan tätä settiä aiemmin sillä sitä ei myydä Suomessa, mutta sen luvataan mm. parantavan vastustuskykyä, antavan detox-apua ja parantavan esim. kynsien, hiusten ja ihon kuntoa ja helpottavan palautumista liikunnan jälkeen. Emerald Balance sisältää hurjan paljon eri juttuja, esimerkiksi spirulinaa, aloe veraa, probiootteja, voikukkaa, vesikrassia, vadelmia, mustikoita, vihreä tee-uutetta, inkivääriä... ja kaikki tämä jauhemuodossa. Halusin tilata tätä sillä se on saanut hurjan hyvät arvostelut ja se on kuulemma auttanut useita laittamaan kehon tasapainoon. Sen lisäksi se kuulemma maistuu hyvältä, mitä ei yleensä voi sanoa näistä viherjauheista. Pitää siis kokeilla jos tämä tuote lunastaisi noinkin hurjat lupaukset.

*Niille jotka eivät tiedä mikä iHerb on: se on yksi Jenkkien tunnetuimmista super food-nettikaupoista, josta saa kaikennäköisiä terveystuotteita paljon halvemmalla kuin Suomen luontaistuotekaupoista. Usein tosin näitä samoja tuotteita ei edes löydy Suomesta. Monet tuttuni tilaavat tuotteensa iHerbistä ja kaikki ovat tähän asti olleet tyytyväisiä. Tälläkin kertaa toimitus näyttäisi olevan tosi nopea, sillä tilauksestani paketin lähettämiseen meni yksi päivä.

Oikeassa sivupalkissa on alennuskoodi uusille asiakkaille, jolla saa $10 alennusta yli $40 ostoksista, ja $5 alle $40 setistä jos kiinnostaa kokeilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti