23. helmikuuta 2012

Hampaidenvalkaisuliuskat

Firman nettisivuilla käytetään Jessica Simpsonia mallina...

...mutta lopputulos tuskin on tätä luokkaa? :)

Lankesin sitten tänään taas Grouponin (entisen Citydealin) tarjoukseen ja ostin itselleni hampaidenvalkaisuliuskat hintaan 28 € (oikea hinta 69 €). Lupaukset ovat kovat ja tuotteelle annetaan myös 100 % tyytyväisyystakuu. Tuotteet tilataan osoitteesta hampaidenvalkaisu.org joka ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta googletin käyttäjäkokemuksia ja ilmeisesti sieltä on saatu hyviä tuloksia.

Nuo liuskat ovat muutenkin uusi juttu mulle, sillä en edes tiennyt että sellaisia on olemassa. Ne kiinnitetään hampaiden pintaan eikä siihen tarvita mitään muita apuvälineitä kuten muotteja tms. Minähän kävin viime syksynä Beyondin hampaidenvalkaisussa, mutta niin kuin asiaan liittyvästä postauksestani voi lukea, mutisin vaalennuksen kestosta. Toivon siis, että tämä metodi pitää hampaat valkoisina pidempään (ja tietenkin että se ylipäätään valkaisee hampaani!). :)

Kirjoitan sitten tänne oman arvioni kun olen saanut kahden viikon vaalennuksen päätökseen. Liuskoja pidetään nimittäin puoli tuntia päivässä kahden viikon ajan. Tarjous näyttääkin olevan voimassa vielä monta päivää, joten jos kiinnostaa, kannattaa tsekata se täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti