29. kesäkuuta 2012

Ihan paras aamupuuro

Te jotka olette lukeneet blogiani pidempään tiedätte että olen vannoutunut aamupuurofani. Syön yleensä aina aamupalaksi kaurapuuroa. Keitän sen veteen ja lisään joukkoon kookosöljyä, pellavansiemen- tai camelinarouhetta sekä tietenkin raejuustoa. Tämä setti pitää vatsani täynnä keskipäivään saakka.

Välillä on kuitenkin tosi kiva tuunata aamupuuroa, ja mieheni, joka rakastaa maitoon keitettyä aamupuuroa, sai minut ylipuhutuksi keittämään mökkiaamujen puurot maitoon. Ja voi hyvänen aika miten hyvää! Olen keittänyt kaurahiutaleet kevytmaitoon ja syönyt puuron raejuuston kera. Ostin epähuomiossa kevytraejuustoa, mutta kumimaisesta raejuustosta tuli syömäkelpoista kun lisäsin sen puuroon jo keittovaiheessa. Silloin se ehti hieman sulaa puuron joukkoon ja hyvää tuli. Laitoin päälle vielä reilusti pensasmustikoita ja vähän steviaa. Joskus aamupuurokin voi olla luksusta.

kermanvalkoista.blogspot.fi

2 kommenttia:

  1. Minä syön myös joka ikinen aamu Suomessa ollessani kaurapuuroa raejuustoa ja marjoilla. Ihan parasta!

    VastaaPoista
  2. Hihi - täälläkin löytyy vannoutunut kaurapuurofani! Ja juurikin herkkupuuroa halutessani keitän sen maitoon, nam :)

    VastaaPoista