11. marraskuuta 2011

11.11.11

Kuva: Dustin Izatt

Tänään on yksi "maagisista" päivistä eli 11.11.2011. Ilmeisen moni hääpari astuu tänään avioon, ja mikäs sen hauskempi päivä kuin tämä, joka lisäksi osuu perjantaihin. Tänään on siis myös hyvä päivä muistella minun ja mieheni kesäisiä juhlia, joissa lupasimme rakastaa niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. ♥

Olemme olleet aviossa jo joitakin kuukausia ja tämä avioelämä alkaa pikku hiljaa vakiintua. On hieman hassua myöntää, mutta hyvin harva asia muuttui häiden myötä. Olemme olleet yhdessä jo niin kauan että arkielämä on ollut ihan samanlaista häiden jälkeenkin, eikä sitä oikein vieläkään ymmärrä että mulla tosiaan on mies eikä mikään poikaystävä! :) Silti jokin pieni osa minussa jo tajuaa, että jotakin erilaista tässä on tultu tehtyä... ;) Sen ainakin voin sanoa että olen ollut hyvin onnellinen näinä viime kuukausina ja siinä onnessa on jotakin jota en ole ennen kokenut.

Tällaisena maagisena perjantai-iltana ja pitkän ja rankan työviikon jälkeen on siis hyvä laittaa vähän musiikkia soimaan, nautiskella hieman cavaa ja nauttia hetkestä. Mukavaa viikonloppua!



Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti