4. marraskuuta 2011

Kaunis rusketus St. Tropezista


Vähän aikaa sitten rakastuin palavasti.

Olen aina ihaillut kaunista päivetystä iholla. Auringonsäteiden kultaama iho hehkuu ihan eri tavalla kuin kalpea serkkunsa ja hentokin väri saa aikaan pirteän vaikutuksen. En kuitenkaan pidä auringonotosta eikä se mielestäni ole edes kovin järkevää. Solariumiin en edes ota kantaa. Olen kuitenkin koukussa siihen kauniiseen, tasaiseen rusketukseen, joka täydentää olemustani ja tekee minusta energisemmän näköisen. Enkä nyt tarkoita tummanruskeaa, luonnotonta Jersey Shore-rusketusta, vaan hehkeää ja kevyttä brunaa.



Vastauksena toiveisiini päädyin jokunen aika sitten Stockan tiskiltä suoraan itseruskettavien taivaaseen, nimittäin St. Tropezin rannoille. Moni assosioi itseruskettavat tunkkaiseen voiteilla läträilyyn, mutta tämä mielikuva on kaukana St. Tropezin kevyestä moussetuotteesta (St. Tropez Self Tan). Se sisältää opasvärin, joka levittyessään iholle kertoo heti, minne ainetta on levitetty ja mistä sitä vielä puuttuu. Tuote on helppo levittää ja se kuivuu noin minuutissa mikä on melkoinen saavutus. Käytin ennen erilaisia voiteita, jotka saattoivat jättää ihon tahmeaksi seuraavaan suihkukertaan saakka. Minulla menee itse asiassa pidemmän aikaa levittää tavallista kosteusvoidetta kuin tätä tuotetta. Tuotetta kannattaa tosin levittää apteekista saatavilla muovihanskoilla, sillä muuten kädet ovat aivan ruskeat jo muutaman minuutin kuluttua. Itseruskettaville ominainen tuoksukin on saatu minimoitua St. Tropezin tuotteissa. Ja mikä parasta, mousse antaa kauniin ja hehkuvan rusketuksen, joka ei näytä tippaakaan oranssilta. Tuotteen ainut huono puoli on hinta - reilunkokoisesta putilosta saa pulittaa yli 60 €. Tosin tuote kestää mulla n. puoli vuotta epäsäännöllisen käytön seurauksena.

En siis käytä itseruskettavaa läheskään koko aikaa, ja sipaisin sitä itse asiassa eilen iholleni ensi kertaa kesän jälkeen. Itseruskettavien lisäksi olen löytänyt todellisen meikkipussin aarteen, nimittäin saman tuotemerkin moussen, joka antaa kevyen ja luonnollisen rusketuksen mutta joka ei sisällä itseruskettavaa (St. Tropez Wash Off Instant Glow). Tämä tuote korvaa värillisen päivävoiteen, ja se saa talvenkalpeankin ihon suorastaan hehkumaan minimimäärällä moussea. Illalla pesen sen pois samalla kun puhdistan kasvoni meikeistä. Tästä on tullut suosikkituotteeni jota lisään lähes aina meikkipohjan alle antamaan hieman päivetystä. Pieni varoituksen sana kuitenkin: tuote on vesiliukoinen, eli sen kanssa saa olla varovainen esim. kovilla pakkasilla jos silmät tuppaavat valumaan helposti. Hinta ei onneksi ole niin suolainen kuin itseruskettavien tuotteiden.

Ps. Jos joku miettii, niin en ole saanut näitä tuotteita lahjaksi/testattavaksi vaan olen ostanut nämä ihan itse. Olen käyttänyt tuotteita noin vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti