19. marraskuuta 2011

Lauantai on leffailta


Tänään on ollut mukavan leppoisa päivä. Nukuin niin pitkään kuin halusin sillä en laittanut herätyskelloa ollenkaan soimaan. Normaalisti herään aina herätyskelloon niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Nyt pyrin kuitenkin luonnollisempaan unirytmiin. Sen vuoksi olikin aivan ihanaa herätä luonnollisesti yhdeksän tunnin yöunien jälkeen. Tunsin olevani oikeasti pirteä ja tummat silmänalusenikin olivat hieman vähemmän tummat kuin yleensä ;).

Aloitin aamun kanelisella kaurapuurolla kuten niin monena muunakin aamuna (miten usein sitä kanelia saikaan syödä ilman pelkoa kumariinin yliannostuksesta??). Luin Hesarin kannesta kanteen ihan rauhassa, ilman kiirettä minnekään. Keskipäivän aikoihin siivosimme mieheni kanssa kotimme kunnolla. Lauantai on muutenkin ihan hyvä siivouspäivä, sillä silloin on harvoin koko päivän kestävää ohjelmaa. Arki-iltana kun voi tehdä tiukkaa ehtiä tai jaksaa ottaa imuria kauniiseen käteen pitkän työpäivän jälkeen. Siivouksen jälkeen hypin hyppynarua, nyrkkeilin ja tanssin, eli sain kaiken ylimääräisen energian purettua.

Iltapäivällä tapasin erään ystäväni kahvikupposen äärellä, jonka jälkeen kiirehdinkin takaisin mieheni kainaloon. Illallisen jälkeen luvassa on leffailta viltin alla ja viinilasillisen kanssa. Eipä tässä paljon muuta kaipaisi :). Ohessa hieman musiikkia tällaiseen leppoisaan lauantaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti