16. marraskuuta 2011

Arkiaamun kahvila-aamiainen

Kuva: weheartit.com

Jos joku asia on arjen luksusta, on se kahvilassa nautittu aamiainen tavallisena työpäivän aamuna. Työskentelen kokopäiväisesti opiskelun ohessa, ja työpaikkani Helsingin keskustassa mahdollistaa eri aamiaispaikkojen testaamisen. Kahvilassa nautittu aamiainen on piristysruiske ja loistava aloitus päivälle. Rauhallinen aamuhetki kahdestaan mieheni kanssa on aina yhtä mukava, niin kuin myös pirteät aamiaistreffit ystävättärien kanssa.

Kluuvikadun Fasu on aina turvallinen valinta, tosin ehkä pitemmän päälle hieman tylsä. Aamiainen on tosin mukavan tasokas eikä hintakaan ole kovin paha (9,90e). Tämä on joka tapauksessa yksi suosikkipaikoistani, johon jaksaa aina palata. Kluuvikadun kahvilan lisäksi Fazer on avannut uuden kahvilan City Centeriin. Sieltä näyttäisi myös saavan aamiaista, mutta ilmeisesti kyse on suppeammasta setistä kuin Karl Fazerilla.

To do-listallani on Aleksin La Torrefazione, josta saa tuoreen kahvin lisäksi myös aamiaista. Olen syönyt Torressa esimerkiksi täytettyjä ciabattoja, jotka ovat olleet nameja. Haluan siis ehdottomasti myös tutustua paikan aamiastarjontaan. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä onko paikka ihan täynnä arkiaamuisin. Tila kun on paljon pienempi kuin esimerkiksi Fasulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti