5. marraskuuta 2011

Niin kaunis on hiljaisuus

Tänään, pyhäinpäivänä, tuntuu kuin koko kaupunki hiljentyisi. Minä ja Rakas olemme nautiskelleet rauhallisesta tunnelmasta kokkaamalla yhdessä päivällistä pyhäpäivän kunniaksi. Kotitekoiset jauhelihapihvit, juuresmuusi ja reilu salaatti täyttivät vatsat ja antoivat hyvän mielen. Kaikki osui nappiin mutta tuo samettinen porkkanasta, lantusta ja perunasta väännetty muusi oli kyllä ihan napakymppi. Tykkään usein kikkailla ruoan kanssa ja kokeilla kaikkea uutta, mutta tällaisena tummana syksyisenä päivänä back to basics-ruoka tuntui oikealta. Jälkkäriksi nautiskelimme portviinillä maustetut suklaakonvehdit. Taivaallisen hyvää!

Olen myös ahertanut graduni kimpussa tänään, ja olen itse asiassa saanut jotakin tehtyäkin ;). Nyt aion keskittyä työhön vielä muutaman tunnin ajan, jonka jälkeen pyhitän loppuillan rennolle oleskelulle ja leffan katselulle. Illalla keitän sitten vielä ison kupin rooibos-teetä ja heittäydyn sohvalle naistenlehtien ja vuoden ensimmäisten piparkakkujen kanssa.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä saa nauttia rauhallisesta pyhäinpäivästä. Siinä on nimittäin jotakin todella taianomaista kun joka puolella on hiljaista ja ainut ääni joka rikkoo hiljaisuuden on tiskikoneen hiljainen ja pehmeä surina. Sitä ei nimittäin tapahdu ihan joka päivä täällä pääkaupunkiseudulla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti