13. marraskuuta 2011

Oops I haired it again...

Tämä on taas näitä elämän isoja ongelmia. Minulla on ohuet, liukkaat hiukset jotka sähköistyvät hetkessä ja joita on ihan mahdoton saada kuosiin. Mulla on kyllä määrällisesti paljon hiuksia, mutta määrä ei korvaa laatua tässä tapauksessa. Hiusteni mahdottomuus yhdistettynä omiin puutteellisiin hiustenkäsittelytaitoihin on johtanut siihen, että usein en yksinkertaisesti tee hiuksilleni yhtään mitään. Föönaan ne kyllä suihkun jälkeen sillä muuten ne olisivat kamalan näköiset, ja föönaus tekeekin niistä edes hetkellisesti hieman paksumman näköiset. Tämä efekti ei kuitenkaan kestä kauaa, ja jo muutaman tunnin päästä hiukset valuvat päätäni pitkin, vailla toivoa. Edes kampaaja ei pysty tekemään hiuksilleni ihmeitä. Ne nyt vain ovat mitä ovat.

Unelmissani omistaisin paksut hiukset jotka eivät lässähtäisi heti käsittelyssä. Koska en kuitenkaan voi muuta kuin unelmoida sellaisesta hiuspehkosta, haluaisin sen sijaan oppia tekemään kauniita kampauksia. Tai edes tekemään jonkin kivan ja yksinkertaisen kikan, jolla hiukset näyttäisivät olevan vähän enemmän elossa. Olen huono letittäjä ja olenkin aina halunnut oppia ranskalaisen letin teon. Tämä on kuitenkin vielä ajatusasteella. Haluaisin myös oppia sen, miten hiuksista saisi huolettoman näköiset vaikka niitä olisikin laitettu. Eli laitetut hiukset vähän boheemilla touchilla. Huoh. :)

Ps. Otsikko on napattu Four Reasons-hiustuotesarjan sloganeista.







Kuvat: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Kokeile Osiksen hiuspuuteria. Antaa tuuheutta ja tukea. Kokeile tehdä suoristusraudalla kiharoita. Helppoa ja näyttävää.

    Ranskanletti kannattaa tehdä edellispäivänä tai toissapäivänä pestyyn tykkaan.

    VastaaPoista
  2. Moikka, kiitos vinkeistä! Olen käyttänyt Label M:n hiuspuuteria, mutta se on loppu enkä ole vielä saanut aikaiseksi ostaa uutta. Pitää kokeilla tuota Osista :). Suoristusraudankin käyttö on vielä opetteluvaiheessa, mutta ehkä musta kuoriutuu mestari vielä joskus ;).

    VastaaPoista