12. helmikuuta 2012

Punttausta Jutan kanssa sohvalta käsin


Menin sitten ja sairastuin perjantaina. Taas. Olen ollut muutaman päivän kovan vatsataudin kourissa, enkä ole pystynyt tekemään muuta kuin maata sohvalla ja sängyssä. Nyt voin jo paremmin ja jaksan jopa istua koneen äärellä hetken. Tuli nimittäin ikävä blogiani! :)

Kun makailin eilen puolikuolleena sohvalla, tulin tuijottaneeksi sivusilmällä muutamia sarjoja, joista yksi oli Livin Jutta ja superdieetit. Olen katsonut sarjan muut osat netistä ja se on kyllä koukuttanut (ja saanut samalla ikävöimään salille yhä pahemmin). Sarjassa Jutta Gustafsberg, suht tunnettu liikunta-alan yrittäjä ja punttailija, valmistautuu body fitnessin MM-kisoihin. Tämän lisäksi sarjassa nähdään, kuinka Jutta valmentaa tavallisia kuntoilijoita personal trainerina.

Ennen mulla oli hyvin epätietoinen kuva Jutasta - tiesin hänestä vain sen, että hän on salihullu (tunnistan toki samaa minussakin...:)) ja että hän on kokenut kaikennäköistä elämässään. Kun sitten jäin tuijottamaan sarjaa, kuvani Jutasta on tarkentunut ja täytyy sanoa, että hän vaikuttaa tosi valovoimaiselta ja elämäniloiselta ihmiseltä. En tietenkään tunne Juttaa yhtään, mutta ylimielistä hänestä ei mielestäni saa kyllä tekemälläkään.


Jutta on tosi suorapuheinen nainen, mutta suorapuheisuushan on turhan usein nähty huonona piirteenä, siinä missä minä taas arvostan sitä. Jutalla on mielestäni myös aina pilke silmäkulmassa kaikessa mitä hän tekee. Hänen treenimetodeistaan tai mielipiteistään voi olla montaa mieltä, enkä aina allekirjoita kaikkea mitä hän sanoo. Mielestäni kuitenkin vain se, että joku harrastaa intohimoisesti jotakin fitness-lajia ja syö tosi kurinalaisesti, ei oikeuta tuomitsemaan ketään. Gustafsberg onkin mielestäni hyvä esimerkki siitä, kuinka ihminen voi joutua hurjan arvostelun kohteeksi ihan oudoista syistä. Ja vaikka olenkin kurvikkaan kropan puolestapuhuja, täytyy myös sanoa, että Jutta on tosi kovassa kunnossa jä näyttää hyvältä. On myös kunnioitettavaa, että hän jaksaa tsempata niin kovaa ja tehdä noin paljon töitä unelmiensa eteen. Siitä voisi varmasti moni ottaa oppia. :)

Muihin juttuihin, kuten esimerkiksi sarjassa esiintyvän "Bullin" välillä hyvinkin tökeröihin kommentteihin en lähde ottamaan kantaa, sillä en todellakaan ole samaa mieltä kaiken kanssa mitä tässä sarjassa sanotaan tai tehdään. Jutan sarja on kuitenkin piristänyt päivääni, ja aion varmasti seurata sitä loppuun saakka, ihan vain Jutan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti