9. helmikuuta 2012

Suklaata!

Green & Black's tumma suklaa

Jos on olemassa jokin asia, joka on koukuttanut minut ihan täysin, se on suklaa. Rakastan suklaata! Lempparini on ehdottomasti tumma suklaa - en pääse siitä yli enkä ympäri. Syön tummaa suklaata melkein joka päivä ja sitä pitää aina löytyä kaapista, muuten hermostun. Pelkkä ajatus siitä, ettei suklaata olisi saatavilla silloin kun haluan sitä syödä on kamala. Suklaata pitää olla ja paljon! :) Pidän myös valkosuklaasta, maitosuklaasta en niinkään enää välitä.

Lempisuklaani on tällä hetkellä ehdottomasti Maraboun Premium 70 % Cocoa Mint-tumma suklaa. Se on vaan niin hyvää. Siinä on mintunmakuisia hippusia, jotka narskuvat kivasti hampaiden välissä. Vähän After Eight-fiilistä siis. Maraboulla on saman sarjan muitakin suklaita, joista olen ehtinyt maistaa vasta Cocoa Sea Salt Pecan-versiota. Siinä on siis merisuolahippusia sekä pekaanipähkinän paloja, mutta se ei vakuuttanut yhtä hyvin kuin tämä minttusuklaa. Parasta suklaassa on suolaiset sattumat, mutta pekaanipähkinänpalaset ovat melko kovia ja välillä pelkäsin hampaideni puolesta. Maku oli kuitenkin ihan ok.

Maraboun lempparisuklaani

Yksi hauskimmista suklaista joita olen syönyt on Green & Black's Organic-tumma suklaa. Ostin paketin Sokokselta tarjouksesta, sillä siinäkin on sitä rakastamaani minttua. Maku ei yltänyt kyllä Maraboun tasolle, mutta ihaninsta oli se, että suklaat oli kauniissa yksittäispakkauksissa. Sen lisäksi suklaakääröstä löytyi yllätys - jokaisen suklaan sisällä oli jokin kysymys, kuten esimerkiksi "Is an amusement park your idea of heaven or hell?" sekä "What is your favorite season of the year?". Söimme mieheni kanssa suklaata ja kyselimme erikoisia kysymyksiä toisiltamme. Opimme paljon uutta toisistamme ja saimme vatsat täyteen suklaata. Ihan mukava tapa viettää iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti