3. huhtikuuta 2012

Tarjoussaitin humoristiset helmet

Valitettavasti tätä Burberryn bowling bagia ei saa mistään tarjouksesta, mutta tämän voi silti halutessaan ostaa kaveriksi keilaradalle.
Valitettavasti tätä Burberryn bowling bagia ei saa mistään tarjouksesta, mutta tämä kädessä kelpaisi kyllä lähteä keilaradalle lainailemaan keilakenkiä, vaikka ne näyttävätkin vähän hassuilta... ;)


Sähköpostiani pommitetaan päivittäin useilla eri viesteillä, joissa mainostetaan milloin mitäkin tärkeää kapistusta tai kurssia jonka saisi lunastettua itselleen hurjalla alennuksella. Ostan esimerkiksi Grouponista, entisestä Citydealista, vain silloin tällöin tavaraa, mutta luen kyseisiä sivuja silti päivittäin ihan omaksi ilokseni. Grouponin neittisivujen tekstit ovat nimittäin ihan omaa luokkaansa, ja aina välillä ihmettelen että kenet sinne on oikein palkattu kirjoittamaan? Eihän näille voi muuta kuin hymyillä! :) Vai mitä sanotte näistä:

"Romanttinen illallinen, jota höystää nokkela ja flirttaileva dialogi sekä nauttiminen korkealuokkaisesta ooppera-esityksestä voivat olla monen pariskunnan arkipäivää. Tämä pitää ainakin paikkansa jos sattuu elämään saippuaoopperasssa. Useimmiten nämä arjen luksushetket ovat harvinaisia ja romanttista yhdessäoloa ja rentoutumista haetaan lähinnä kymppiuutisten katsomisesta yhdessä. Onneksi todellinen elämä ei ole kaunista ja rohkeaa, sillä muuten lapset kasvaisivat yhdessä kesässä aikuisiksi ja kuolleista nouseminen olisi arkipäivää."
(Yö kylpylähotellissa)
 *
"Metsurit kaataavat puita, raivaavat vesakkoa ja ajavat metsätraktoria - toisin sanoen, he pitävät huolta Suomen metsien 26,3 miljoonan hehtaarin kokonaispinta-alasta. Metsurin tarpeelliseen työvälineistöön kuuluvat paksut, puolipallon muotoiset kuulosuojat, joiden suojissa sahan voi antaa laulaa. Jos poraavaa ja sahaavaa ääntä pitää kuitenkin päästä pakoon muuallakin kuin metsässä, on hyvä hyödyntää Päivän diili."
(Kuorsauksen estävä ranneke)

 *
"Kreikan tukipaketit ovat, hämmästyttävää kyllä, hyvin tunteita herättävä puheenaihe. Yleensä tuki-sana herättää positiivisia mielikuvia. On tukea antavia ystäviä, selkää tukevia patjoja ja hampaita oikovia hammastukia. Naisen top 3 -listalla tukiasioissa on ehdottomasti tukea antavat rintaliivit. Parhaimmillaan nuo keksinnöt saavat naiset unohtamaan rintaliivien olemassaolon ja nauttimaan kepeästä henkisestä rihmattomuudesta."
(Tukea antavat rintaliivit)
*
"Kun päätä särkee saattaa kipu johtua työn tai kiireen aiheuttamasta väsymyksestä, eilisistä aamuun asti venyneistä juhlista tai vaikka perinteisestä migreenistä. Ne ovat kipuja, jotka on vain kestettävä ja mentävä rinta rottingilla eteenpäin, mutta jos päänsärky johtuu auringon valosta tai huonosta näöstä voi pääkivulle heittää hyvästit saman tien."
(Lahjakortti aurinko- tai silmälaseihin)
*
"Vanha kunnon voi on taas trendikkäämpää kuin kevytmargariini. Mutta vaikka rasva on suosittua ruoanlaitossa ja leivän päällä, ei sitä haluta löytää liikaa omasta kropasta. Ei ole toiveajattelusta kyse, jos haaveena on päästä ylimääräisestä rasvasta eroon pysyvästi. Rasvasolujen hajoittamiseen on nimitttäin kehitetty tehokkaita keinoja."
(Ultraäänellä tehtävä rasvanpoisto)
*
"Luonnossa joidenkin pohjoisten leveysasteiden nisäkkäiden turkki muuttuu talvisin valkoiseksi. Kyseessä on tietysti suojaväri, mutta valkoinen on toki paljon kauniimpi väri kuin vaikkapa keltainen. Hampaissakaan kellertävä ei ole kovinkaan mairitteleva värisävy, mutta Päivän diilillä saat hampaasi kauniin valkoisiksi..."
(Hampaiden kevytvalkaisu hammaslääkärillä).
 *
"Kun lainaa ystävän tai siskon kenkiä pitää olla varovainen ja katsoa kokoajan mihin astuu. Mikäli muistaa elokuvan Lainakengissä, niin siskon kenkiä ei tosissaan kannata kolhia vahingossakaan. Muutenkin toisen kengissä voi olla hieman vieras ja epävarma olo, paitsi jos kyseessä on keilaus. Keilakengät näyttävät hassuilta, mutta ovat sitäkin mukavammat jalassa ja kun kaupan päälle saa vielä nauttia ystävien seurasta, kaadella keiloja minkä ehtii sekä nauttia viileitä virvokkeita huilimisvuorolla, ei ole mitään väliä kenen kengissä sen tekee."
(Keilaradan vuokraus)
*
"Miehet ovat kautta aikojen valloittaneet saaria, kiipeilleet korkeille vuorille jonne kukaan muu ei ole yltänyt ja sukeltaneet meren pohjaan saakka aarteita etsimään. Mikään ei tunnu olevan tavoittelemattomissa, paitsi kun kyse on naisesta. Suurinkaan kartta ja yksinkertaisimmatkaan ohjeet eivät aina auta miestä löytämään "perille". Jokseenkin tuntuu oudolta, että tämä yksi pieni, mutta sitäkin tärkeämpi piste jää huomaamatta näiltä maailman valloittajilta."
(G-piste vibraattori)

Ja sokerina pohjalla henkilökohtainen lempparini ;):

"Juusto on herkku, josta joko tykkää tai ei. Toki juustoa voi syödä arkisesti ruisleivän päältä, mutta kunnon nautiskelijat valitsevat sen vahvimman ja aromikkaimman juuston ja nauttivat sen viinin sekä rypäleiden kera. Muikuissa on vähän sama homma, ne jakavat mielipiteitä. Muikut ovat joko kauppatorin suurinta herkkua tai pahimmassa tapauksessa lokinruokaa. Juustoa ja muikkua yhdistävät muutkin tekijät. Kun kameran salama välähtää Amerikassa huudetaan juustoa kun taas Suomessa kiljutaan muikkua. Kumpaa sitä sitten haluaakin huutaa, on parempi antaa Päivän diilin hoitaa valokuvaaminen."
(Perhekuvaus studiossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti