17. huhtikuuta 2012

Urheilua ja gradua

© kermanvalkoista.blogspot.com

Täältä ei vieläkään kuulu uutta, sillä teen yhä töitä graduni kanssa. Deadline lähestyy uhkaavasti sillä mun pitäisi palauttaa mokoma jo kolmen viikon päästä. Arvata siis saattaa että painin täällä tuskissani tämän työn kanssa aamusta iltaan. Eilen suljin koneen joskus ysin jälkeen, tänään varmasti sama homma. Pidän toki taukoja aina välillä, mutta pääasiassa teen koko ajan hommia. Urheilusta en sentään tingi, niin kuin jo aiemmin kirjoitin.

Tänään oli salipäivä ja treeni sujui ihan mukavasti. Pientä väsymystä oli havaittavissa lihaksissani, sillä en ehkä pystynyt vetämään ihan samalla tempolla kuin yleensä. Fiilis oli kuitenkin ihan jees sitten jälkeenpäin. Huomenna luvassa on pitkä, yli tunnin lenkki, jonka teen luultavasti sauvoilla. Pyrkimyksenä olisi tehdä lähemmäs puolentoista tunnin lenkkejä, mutta ikävä kyllä aikataulu ei oikein anna myötä. Ehkäpä sitten kolmen viikon päästä...

Huomenna mulla on kuitenkin myös aika kampaajalle, mikä tauottaa päivää sopivasti. No, kyseessä ei ole mikä tahansa tauko, sillä pyörähdys Helsinkiin ja takaisin sekä kolme tuntia kampaajan tuolilla kuluttaa päivästä sopivasti puolet pois, mikä tarkoittaa sitten paniikinomaista puurtamista gradun parissa iltamyöhään. En kuitenkaan enää voinut lykätä kampaajakäyntiä, sillä juurikasvuni on jo niin törkeän näköinen etten kehtaa näyttäytyä ihmisten ilmoilla. Huomenna olen siis taas freesimpi, ei sillä että sillä olisi niin kovasti väliä täällä neljän seinän sisällä, jossa kuitenkin vietän seuraavatkin viikot ja viikonloput. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti